Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÍNFALAK MÖGÖTT

Hatalmas titok derül ki A Fehér Lótuszról: eredetileg ez a színész is szerepelt volna benne

2023. február 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat színész Fehér Lótusz Evan Peters
Hatalmas titok derül ki A Fehér Lótuszról: eredetileg ez a színész is szerepelt volna benne
© Instagram/@thewhitelotus

A Fehér Lótusz egyik alkotója elárulta, hogy az egyik népszerű karaktert eredetileg egy másik színész alakította volna.


A Fehér Lótusz második évada még mindig lázban tartja a rajongókat, és sokan találgatnak, hogy vajon, hol folytatódik a történet. Aggodalomra semmi ok, mivel érkezik a következő szezon, ám amíg várakozunk, az alkotók elárultak pár titkot. 

Evan Peters szerepelt volna A Fehér Lótuszban

A színész a legtöbbeknek a Dahmer – Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című sorozatból lehet ismerős. Evan alakította Jeffrey Dahmert, aki nyolcvanas években több fiatal férfit is meggyilkolt. A színész az alakításával még Golden Globe-díjat is nyert. Ám most A Fehér Lótusz egyik alkotója, David Bernad elárulta, hogy eredetileg a híresség szerepelt volna a második évadban. 

Evan Peters alakította volna Ethan Spillert, meg is kapta a szerepet, de egyéb elfoglaltságok miatt nem tudta végül vállalni a sorozatot. A forgatások ütköztek más munkáival. 

Ezt a történetszálat castingoltuk utoljára az évadban, és eredetileg Evan Peters alakította volna, de egyéb okokból (ütemezés, időzítés) nem tudtunk vele dolgozni. Ezután megpróbáltuk kitalálni, hogy miként castingoljuk úgy ezt a részt, hogy ne legyen ismerős a szereposztás.

Bernad végül teljesen véletlenül találta meg Ethan megformálóját, amikor éppen Rómában volt, és olasz színészeket hallgatott meg. Az interneten talált rá Will Sharpe-ra, aki teljesen lenyűgözte a tehetségével.

Soha nem láttam még, és egyszerűen hihetetlenül tehetséges. Megnéztem a többi munkáját, és rájöttem, hogy voltaképp egy kaméleon. 

Az információ már csak amiatt is érdekes, hogy Ethan karaktere sokak kedvence, így izgalmas belegondolni, a színész csak véletlenül kapta meg a szerepet


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves