Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 5

Itt a bejelentés: jön az Emily Párizsban 5. évada, ezek a legfontosabb tudnivalók

2024. szeptember 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat Lily Collins Emily Párizsban 5. évad
Itt a bejelentés: jön az Emily Párizsban 5. évada, ezek a legfontosabb tudnivalók
© IMDb

Már biztosan érkezik az Emily Párizsban 5. évada, ezt Lily Collins jelentette be. 


Véget ért az Emily Párizsban 4. évada, a rajongók pedig már most várják a folytatást. Szerencsére a Netflix már bejelentette, hogy jön a következő évad, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. 

Érkezik az Emily Párizsban 5. évada 

Szeptember 12-én folytatódott az Emily Párizsban 4. évada. A Netflix ezt a szezon most két részre bontotta, az évad első fele augusztusban került fel a streamingre, a folytatás pedig egy hónappal később érkezett. Az utolsó részben számos megválaszolatlan kérdés maradt, ezért érthető, ha a rajongók már várják a folytatást. 

Nagyon izgatottak vagyunk az Emily Párizsban idei évadára adott hihetetlen reakcióktól, és izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk egy ötödikre, hogy folytathassuk Emily kalandjait Rómában és Párizsban!

– mondta Darren Star, a sorozat alkotója a Tudumnak. 

Korábban már megírtuk, hogy az 5. évad jelentős része Olaszországban fog játszódni. Erről Darren Star is nyilatkozott. Elárulta, az 5. évadban a szereplők mindkét európai városban töltenek majd időt. Párizstól azonban nem kell elbúcsúzni, mivel továbbra is fontos helyszíne lesz a sorozatnak. 

Lily Collins egy videóban árulta el az 5. évadról szóló híreket, és szintén nyilatkozott a Tudumnak. A színésznő megosztotta, alig várja, hogy lássa, miként alakul Emily és Marcello kapcsolata. 

Marcello egy egészen más kaland, amit Emilynek szeretnénk, mert végső soron azt akarjuk, hogy Emily jobb egyensúlyt tudjon teremteni a munka és a magánélet között. Azt akarjuk, hogy Emily feltétel nélkül tudjon mosolyogni. Szeretnénk látni őt a vakációs módon túl. És ez a tökéletes időben jött. Úgy érzem, igazi szikra, valódi kapcsolat és igazi romantikus kapcsolat van közöttük. Ezeknek nagy része a következő szezonban is folytatódni fog.

Lily Collins arról is beszélt, hogy milyen jövő vár Emilyre és Gabrielre. A 4. évad azzal ért véget, hogy a nő Rómába költözött, elhagyta Párizst, és Gabriellel válságba jutott a kapcsolatuk. Azonban az alkotók még ezt a szálat sem zárták le teljesen. 

Sajnos, Gabrielnek meg kell küzdenie a döntése következményeivel. 

Az információk szerint az 5. évadot 2025 tavaszán kezdhetik el forgatni. Nagy valószínűséggel Párizsban és Rómában fognak dolgozni. Ha jól haladnak a munkálatokkal, akár már 2025 nyarán élérhetővé válhatnak az epizódok. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves