Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 5

Itt van minden, amit az Emily Párizsban 5. évadáról tudunk

2024. szeptember 13.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat Emily Párizsban streaming
Itt van minden, amit az Emily Párizsban 5. évadáról tudunk
© IMDb

Bár az Emily Párizsban 5. évadára még biztosan várni kell, most összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a lehetséges folytatásról! 


Megérkezett a Netflixre az Emily Párizsban 4. évada, a rajongók pedig nagy valószínűséggel már ki is pörgették az epizódokat. A szezonzáró rengeteg kérdést felvet, így érthető, hogy a nézők nagyon várják már a folytatást. Most eláruljuk, mit lehet eddig tudni az 5. évadról! 

Mikor érkezik az 5. évad? 

A Netflix még nem jelentette be, hogy érkezne a sorozat 5. évada, ám az Emily Párizsban a legnépszerűbb szériák közé tartozik, ezért napokon belül jöhet a bejelentés. Nagy valószínűséggel a streaming szolgáltató megvárja, amíg megérkeznek a pontos nézettségi adatok. Aggodalomra azonban nincs ok, mivel a szezon első fele nagyon jól szerepelt. 

A forgatásokat csak később kezdhetik meg, nagy valószínűséggel 2025 tavaszán. Ha jól haladnak a munkálatok, akkor 2025 második felében már fel is kerülhetnek az epizódok a Netflixre. 

Kik szerepelhetnek az 5. évadban? 

A lehetséges 5. évadban biztosan szerepelni fog Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Bruno Gouery és William Abadie. Emellett az új szereplők, akik a negyedik évadban csatlakoztak a szereplőgárdához: Eugenio Franceschini (Marcello), Thalia Besson (Genevieve) és Anna Galiena (Antonia). 

Az egyetlen karakter, akinek bizonytalan a jövője, azt a Camille-t alakító Camille Razat. Darren Star korábban nyilatkozott a karakterről, és elárulta kicsit bizonytalanok abban, hogy miként alakítsák a történetét, így még az is lehet, hogy egy időre háttérbe szorul, és esetleg epizódszereplőként tűnik majd fel a színésznő. 

Miről szól majd az 5. évad? 

Ha még nem láttad a 4. évad legújabb epizódjait, akkor ne olvass tovább, mivel spoilerekkel folytatjuk. A 4. szezon azzal ért véget, hogy Emily Rómába költözött, mivel ő fogja vezetni az Agence Grateau irodáját. Mindy évek óta először tért vissza Sanghajba, Camille rájött, hogy nem terhes és az örökbefogadáson gondolkozik. Gabriel pedig szembesült azzal, hogy Emily elköltözött, ezért eldönti, hogy Rómába megy, erre Alfie bíztatta, akinek új barátnője van. Gabriel azonban kénytelen azzal szembenézni, hogy Emily és Marchello együtt vannak, és erősebb a kapcsolatuk, mint valaha. 

A sorozat alkotója, Darren Star azonban azt nyilatkozta a The Hollywood Reporternek, hogy Emily karaktere nem marad Rómában. 

Eltöltünk egy kis időt Rómában. De nem változtatta meg az Instagram-nevét Emily Rómábanra. Több városban is lehetnek, és Emily Rómában is tölthet időt. Párizsban is. Nem hagyja el Párizst.

Elárulta, ha lesz 5. évad, akkor a sorozat biztosan Olaszországban folytatódik, hiszen Emily most ott van. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elbúcsúznának Párizstól, mivel vissza fog térni oda a történet. Darren Star azt is elárulta, Alfie karakterének biztosan lesz szerepe, és az is lehet, fény derül a titokzatos barátnő kilétére. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves