Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Friss fotók érkeztek az Emily Párizsban folytatásáról

2024. augusztus 26.

2 perc olvasás

ELLE

fotók sorozat Emily Párizsban Lilly Collins
Friss fotók érkeztek az Emily Párizsban folytatásáról
© IMDB

Hamarosan jönnek az Emily Párizsban új epizódjai.


Augusztusban megkaptuk az Emily Párizsban 4. évadának első öt részét, ám a folytatásra várnunk kell szeptember 12-ig. A többi epizód akkor fog felkerülni a Netflixre. Most azonban Lilly Collins mutatott néhány fotót, amiből kiderül, milyen csodálatos dolgokra számíthatunk hamarosan. 

A jobb nyílra kattintva nézheted végig a képeket

Mire számíthatunk?

Rögtön az első fotón Emily egy titokzatos férfi mögött ül a motoron. A kérdés már csak az, hogy ki lehet az és milyen szerepet kap majd a főszereplő életében? Egy másik képből pedig kiderül, hogy a Lilly Collins által alakított karakter Rómába utazik majd, hiszen a Trevi-kút előtt láthatjuk. Nagyon úgy tűnik, hogy Emilyt a kalandjai egészen Olaszországig viszik. Egy másik fotón pedig Gabriel kezét fogja Emily. Sokan kíváncsiak arra is, hogy az ő szerelmükkel mi lesz. Azonban természetesen Mindy is feltűnik a képeken, aki körül szintén sok az izgalom és a megválaszolatlan kérdés.

Szeretnének folytatást

Az Emily Párizsban sztárjai természetesen szeretnék, ha az 5. évad is elkészülhetne a streaming-szolgáltató népszerű sorozatából. Lilly Collins korábban már elmondta, hogy ő bármikor szívesen bújik Emily bőrébe, és reméli, hogy ez meg is adatik még neki az elkövetkezendő években. Ha lesz folytatás, akkor a forgatások 2025 közepén kezdődhetnek el. Azt azonban nem tudni, hogy ismét közel két évet kellene-e várni, hogy a Netflixen megjelenjen az új évad. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves