Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Itt vannak az Emily Párizsban 4. évadából az első fotók, így folytatódik a sorozat

2024. június 05.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

fotók Netflix sorozat 4. évad Emily Párizsban
Itt vannak az Emily Párizsban 4. évadából az első fotók, így folytatódik a sorozat
© IMDb

Már nem kell sokat várni az Emily Párizsban 4. évadára, a Netflix pedig az első fotókat is kiadta! 


Hamarosan visszatér az Emily Párizsban, a Netflix egyik legsikeresebb sorozata. Az elmúlt időszakban már több érdekesség kiderült a folytatásra, többek között az is, hogy a stáb Rómában is forgatott. Mivel a premierre csak pár hetet kell várni, így a streaming kiadott pár fotót a folytatásból. 

Izgalmasan folytatódik az Emily Párizsban 

Lily Collins pár héttel ezelőtt egy videóban jelentette be, hogy az Emily Párizsban még idén nyáron visszatér. A Netflix az új évadot két részre bontja, az első epizódok augusztus 15-én érkeznek, szeptember 12-én pedig a szezon második fele is felkerül a streamingre. 

Az elmúlt időszakban már többször beszéltek a széria alkotói és szereplői a folytatásról. Mivel a 3. évad hatalmas függővéggel ért véget, így többféle lehetőség is van arra, hogy miként alakul a főszereplők viszonya. Számos rajongó készített videókat, képeket a forgatásról, ezekből például kiderült, hogy Emily és Gabriel közelebb kerülnek egymáshoz. 

Lily Collins egy videóban arról is mesélt, Emily tesz egy kitérőt az olasz fővárosba, erről pedig fotók is készültek. Az új képeken Gabriel mellett Alfie-val is látható, így kérdéses, hogy a 4. évadban hogyan alakulnak a szerelmi viszonyok

A sorozat folytatására már nem kell sokat várni, így a Netflix a következő hetekben még több részletet fog elárulni a folytatásról. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves