Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Videó: Így folytatódik az Emily Párizsban, megérkezett az új évad első 5 perce

2024. augusztus 14.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat 4. évad Lily Collins Emily Párizsban
Videó: Így folytatódik az Emily Párizsban, megérkezett az új évad első 5 perce
© IMDb

Új videó érkezett az Emily Párizsban 4. évadához, amiből kiderült, hogyan folytatódik a sorozat. 


Már nem kell sokat várni az Emily Párizsban negyedik évadára, hiszen augusztus 15-én felkerülnek a Netflixre az új epizódok. A streaming azonban fokozza az izgalmakat, mivel kiadták az új szezon első pár percet, és azt már most megnézheted! 

Így folytatódik az Emily Párizsban

A 3. évad nagyon sok kérdéssel ért véget. Az évadzáró epizód elején még úgy tűnt, Gabriel és Camille összeházasodnak, ám a rész végén mégis inkább szakítottak. Camille az esküvő során, az oltár előtt árulta el, tudja, hogy Gabriel Emilyt szereti. Utalást tette arra is, Emily szintén hasonlóan érez, és Alfie pusztán egy kifogás, figyelemelterelés a számára, így az ő kapcsoltuk is bonyolulttá vált. 

A Netflix által kiadott friss részlet szerint ott folytatódik a történet, ahol az alkotók befejezték. Emily kénytelen szembenézni a kialakult helyzettel, megpróbálja kerülni Gabrielt, miközben Alfie valósággal felszívódott, így nem tudja, hol tart a kapcsolatuk. Ha ez még nem lenne elég, akkor egy videó terjed a TikTokon, amit Camille testvére készített, és elmeséli benne a családjában lévő bonyolult kapcsolatok és persze a botrányba fulladt esküvőt. Ez pedig még akár a karrierjére is hatással lehet.

Őszintén szólva számomra ez az az év, amikor Emily valóban a legsebezhetőbb

– árulta el Lily Collins a karakteréről a Netflixnek. 

Az információk szerint Emily ebben az évadban sokféle érzelmet megtapasztal. Rendeznie kell a kapcsolatát Alfie-val, és ott van a bonyolult viszonya Gabriellel. Több megpróbáltatás is vár rá, de az alkotók szerint ebben a szezonban nagy szerepe lesz a karakterfejlődésnek, Emily esetében ez különösen megfigyelhető. Az új évad első 5 perce már megtekinthető a Tudom oldalán


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves