Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE AWARDS

Inspiráló beszédet mondott Fábián Évi az ELLE Awardson

2023. május 23.

3 perc olvasás

ELLE

beszéd Elle Awards Elle Awards 2023 Fábián Éva
Inspiráló beszédet mondott Fábián Évi az ELLE Awardson
© Rácz Tamás

Május 18-án megrendezésre került az első magyarországi ELLE Awards, ami az inspiráló és sokszínű nőket ünnepelte. 


Az első ELLE Awards gálán több olyan pillanat volt, amire a nyertesek és a meghívott vendégek még biztosan sokáig emlékezni fognak. A május 18-án megtartott eseményen együtt örültek a nyertesek a jelöltekkel, a színpadon pedig sok olyan gondolat elhangzott, ami erősíti a nőket. 

Fábián Évi fontos üzenetet küldött a beszédével a nőnek

Fábián Évi a szerkesztőség különdíját nyerte el. A kategória díját minden évben olyan nő veheti át, aki inspirálja munkásságával a nőket, illetve a szerkesztőségét, emellett tevekénységével a nők sokszínűségét és bátorságát is megmutatja. 

elle-awards-2023
Fotó: Rácz Tamás

A díjat 2023-ban Fábián Évi fotográfus vehette át a Nők Magyarországon kezdeményezéséért, ami bemutatta mennyire bátrak a nők. Fábián Évi olyan nőket állít a kamerája elé, akik a saját területükön kiemelkedőek, és olyan dolgot alkotnak, amellyel értéket teremtenek. 

@ellehungary Egyetértünk Fábián Évivel, mind különbözőek vagyunk, és éppen ez az erősségünk. 💪🏻 Az ELLE Awards díjátadón Évi vehette át a szerkesztőségi különdíjat a Nők Magyarországon kezdeményezésért, amelyben kiemelkedő művészi érzékkel mutatta meg, mennyire bátrak a nők, és milyen nagy teljesítményre képesek. #ELLEAwards #nőkazélvonalban #elle #ellehungary ♬ eredeti hang - ELLE Hungary

Fábián Évi beszéddel is készült, amivel több fontos üzenetet is küldött a nőknek. 

Először is gratulálok minden jelöltnek és díjazottnak. Másrészt nagyon szépen köszönöm a díjat, ami egyben nagyon megtisztelő és meglepő is, mert nagyon sokszor megkaptam, hogy nem vagyok elég nőies, nem vagyok elég csinos, de szerintem a nőiességnek rengeteg arca van, és pont ez a jó, hogy mind teljesen különbözőek vagyunk.

Na, de visszatérve a lényegre divat tekintetében nem voltam egy trendkövető vagy egy trendsetter, és ezt én elfogadtam, és én egészen másban szeretnék trendsetter lenni, méghozzá abban, hogy figyeljünk
egymásra, elismerjük egymás teljesítményét, felemeljük egymást és egyesült erővel tegyünk jót!
Mert hiszek a nőkben, hiszek az erőnkben, hiszek a gyerekekben és a szabad oktatásban.

Fábián Évi megköszönte a díjat azoknak a nőknek, akik szerepeltek a fotóalbumaiban, illetve segítették abban, hogy az albumok elkészülhessenek. A férfiakat is kiemelte, akik valamilyen formában jelen voltak az életében, és látták az útját, emellett köszönetet mondott az ELLE Awards jelölőbizottságának, és azoknak, akik mindvégig hittek benne. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves