Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE AWARDS

Illés Fanni beszédét mindenki megkönnyezte az ELLE Awardson

2023. május 23.

2 perc olvasás

ELLE

Elle Awards Elle Awards 2023 Illés Fanni
Illés Fanni beszédét mindenki megkönnyezte az ELLE Awardson
© Rácz Tamás

Az ELLE Awards Wonder Woman kategóriáját Illés Fanni nyerte, aki egy igazán fontos dologra hívta fel a figyelmet a beszédével. 


Az első magyarországi ELLE Awards díjátadó bővelkedett megható pillanatokban. A nyertesek és a közönség is sokszor könnyekig hatódott. Ez köszönhető az inspiráló beszédeknek, hiszen olyan mondatok hangzottak el, melyek mindenkit megérintettek. 

Illés Fanni fontos dologra hívta fel a figyelmet

A Wonder Woman kategóriában olyan nők kerültek az ELLE Awards jelölőbizottsága által, akik munkájuk vagy hobbijuk során erőn felüli teljesítményt nyújtanak, ezzel példát mutatnak másoknak. 2023-ban a kategória díját Illés Fanni nyerte. 

Illés Fanni nyolcszoros magyar bajnok, paralimpiai, világ- és kétszeres Európa-bajonok paraúszó, aki a sportteljesítménye mellett kitartásával is inspirál másokat. Az elmúlt években bebizonyította, hogy képes arra, amire sokan azt gondolják, hogy nem. 

@ellehungary Illés Fanni vitte haza az ELLE közönségkedvenc Wonder Woman díját csütörtökön. 🏆 Fanni köszönőbeszéde mindenkiből könnyeket csalt elő az ELLE Awards díjátadón, most pedig szeretnénk, ha ti is meghallgathatnátok. 🌟 #ELLEAwards #nőkazvonalban #illesfanni ♬ eredeti hang - ELLE Hungary

Amikor kihirdették a győztest, Illés Fanni nagyon meghatódott, a színpadon elárulta, hogy nem számított rá.

Tudjátok én egész életemben azt hallgattam, hogy éppen mire nem leszek képes. Nemcsak hallgattam, hanem hallgatom is, és többek között a szüleimnek is anno azt javasolták, hogy mondjanak le rólam, hiszen az orvosok javasolták ezt, hiszen én kvázi egy „selejtes ember” vagyok a társadalom számára, kezdjenek új életet nélkülem. Azonban ők hazavittek és felneveltek, és csak ezt szeretném kérni mindannyiótoktól, akik itt vagytok, hogy vegyétek észre, akinek szüksége van segítségre, mert én is az álmaimat és az életemet azért tudtam úgy élni, ahogy, mert segítették az emberek, akik itt vannak. Illetve, akik körülöttem vannak, és mindig azt nézték bennem, hogy én mire vagyok képes, nemcsak a családom, hanem szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem annak az embernek, aki nemcsak sportolót látott bennem, hanem nőt is, és most már nemcsak az edzőm, hanem a gyermeken édesapja is. 

Illés Fanni azzal zárta a megható beszédét, hogy az emberek figyeljenek egymásra, ne csak felszínesen a közösségi médián keresztül, hanem ténylegesen támogassák a másikat. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves