Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trailer

Megjelent a Dűne 2. részének az előzetese

2023. május 04.

2 perc olvasás

ELLE

előzetes timothée chalamet Zendaya Dűne 2
Megjelent a Dűne 2. részének az előzetese
© Instagram/Dune

Mindenki erre várt: itt a Dűne 2. részének az előzetese!


Jó hír a rajongóknak! Végre megjelent a Dűne 2. részének a hivatalos előzetese. A film sztárja, Timothée Chalamet már a megjelenés előtt nem sokkal bejelentette a közösségi oldalán, hogy készüljenek a követői, mert jön a film trailerje. A Youtube-on rengetegen dicsérik a filmet, valamint a rendezőt is, sokak szerint Denis Villeneuve egy isten. 

Íme, az előzetes

Lenyűgöző munka, és a rajongók legnagyobb örömére azt is láthatják, ahogy Timothée Chalamet homokférgen lovagol. Olyan sztárok is visszatérnek a következő részben, mint Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin és Javier Bardem. Érkeznek azonban új szereplők is, mint Christopher Walken, Léa Seydoux, Florence Pugh és Austin Butler. Érdekesség, hogy Florence Pugh a Dűne 2 miatt borotválta le a haját, így jelent meg a Met-gálán is. 

Hamarosan premier

A Magyarországon és Jordániában is forgatott filmre már nem kell sokat várni, ugyanis november 3-án érkezik az amerikai mozikba, de még Magyarországon is látható lesz idén. Tavaly nyáron a film sztárjai itt forgattak Budapesten, és rendszeresen fotózkodtak a rajongókkal. Zendaya még a bevándorlási hivatalnál is feltűnt, de Florence Pugh, Austin Butler és Timothée Chalamet is gyakran eljártak kávézni vagy szórakozni. Timothée, aki most állítólag Kylie Jenner pasija, még a Sziget-fesztiválra is ellátogatott egy napot. 

A film első része hatalmas siker volt, 6 Oscar-díjat bezsebelt. Köztük egy magyart, Sipos Zsuzsannát is díjaztak a legjobb látványtervért. Nos, már csak az a kérdés, hogy a második rész is olyan ütősre sikerült-e, mint az első, mert ha igen, akkor garantált lesz a siker az Oscar-díjátadón! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves