Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Movie

Megjelentek a Dűne 2 első hivatalos fotói

2023. április 28.

2 perc olvasás

ELLE

florence pugh timothée chalamet Dűne Zendaya Austin Butler
Megjelentek a Dűne 2 első hivatalos fotói
© Instagram/Vanity Fair

Már csak néhány hónap a Dűne 2 premierjéig! 


Megjelentek az első hivatalos fotók a Dűne 2-ből! Az első rész hatalmas sikernek örvendett Magyarországon és a tengerentúlon is, valamint az alkotás különlegessége, hogy mindkét rész sok jelenetét Magyarországon forgatták. Tavaly nyáron bárki belefuthatott az olyan nagy sztárokba, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh vagy Austin Butler. Most pedig végre megérkeztek az első fotók! 

Denis Villeneuve a film rendezője azt mondja, hogy az első rész volt az előétel, a második pedig a főfogás lesz. Néhány hónappal ezelőtt a Dűne sztárja, Timothée Chalamet a közösségi oldalán az édesapjával töltött fel egy közös fotót, hogy bejelentse véget értek a forgatások. A stáb Magyarország után Jordániába tette át a székhelyét. 

Íme, az első fotók 

Az összes képet a jobb nyílra kattintva tekintheted meg. Az biztos, hogy a következő rész sem fog csalódást okozni a látottak alapján!

Gyakran fotózkodtak a rajongókkal

Nehéz elfelejteni, hogy tavaly nyáron a film fiatal sztárjai, milyen kedvességgel fogadták a magyar rajongókat. Sőt, a szemfülesek láthatták még Tom Hollandot és Zendayát együtt randizni a magyar fővárosban. Rebecca Ferguson, a film másik sztárja pedig még a Budapest Pride-on is részt vett tavaly nyáron. Timothée Chalamet gyakran kirándult a belvárosban, így talán őt volt a legkönnyebb kiszúrni a rajongóknak.

Novemberben premier

A Dűne 2 november 3-án debütál az amerikai mozikban, de valószínűleg hazánkban sem kell majd heteket várni rá. A második részben Florence Pugh és Austin Butler mellett új arc lesz az Oscar-díjas  Christopher Walken, valamint a Bond-lányként is ismert Léa Seydoux. A Dűne 2-ben Paul Atreides egyesül Chanival és a Fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvők ellen.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves