Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Timothée Chamalet megvette Kate Upton Beverly Hills-i házát

2022. november 23.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

ház timothée chalamet Kate Upton tradicionális
Timothée Chamalet megvette Kate Upton Beverly Hills-i házát
© Getty Images / Marilla Sicilia

Timothée Chalamet csodás tradicionális otthonra talált a modell régi házában


Kiderült, hogy Timothée Chalamet lett az új tulajdonosa Kate Upton modell és Justin Verlander baseball játékos Beverly Hills-i villájának.  Az Oscar-díjra jelölt színész, aki a Dűne, a Kisasszonyok és a Szólíts a neveden című filmekben nyújtott alakításáért aratott elismerést, 11 millió dollárt fizetett a több száz négyzetméteres nyugati parti, klasszikus stílusú ingatlanért.

A Benedict-kanyon feletti, biztonságosan zárt telken, a négy hálószobás, öt fürdőszobás lakóház 1976-ban épült, de azóta tulajdonosai átalakították és modern berendezéssel látták el. Legutóbb Upton és férje, Verlander, újították fel a konyhát, amiben egy márványburkolatos szigetet, illetve egy reggeliző sarkot is kialakítottak. Ugyan a házaspár nem nagyon nyúlt a ház többi részéhez, mégis több mint a duplájáért sikerült eladniuk. 2016-ban, még az esküvőjük előtt, csak 5,3 millió dollárt fizettek az ingatlanért. 

A házban impozáns étkező, klíma szabályozott bortároló helyiség és kandallós nappali is található, amit gyertyaszerű lámpás csillár, fehér tölgyfapadló díszít, fehér boltíves mennyezettel, kontrasztos szénszürke gerendákkal. Téglakirakásos terasz, merülőmedence, gyógyfürdő, rózsakert és teniszpálya gondoskodnak a kinti kikapcsolódásról.

Chalamet, aki New Yorkból származik, megosztja idejét a nyugati és keleti partok között, új Los Angeles-i otthona mellett Manhattanben is bérel egy lakást. A fiatal színészt jövőre a Wonka című filmben a fiatal Willy Wonkaként illetve a Dűne folytatásában fogjuk látni, amit Budapesten is forgattak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves