Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BRIDGET JONES 4

Nagy titok derült ki a Bridget Jones 4. részéről, itt vannak a film részletei

2024. április 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film bridget jones bridget jones naplója forgatás
Nagy titok derült ki a Bridget Jones 4. részéről, itt vannak a film részletei
© Universal PIctures / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Visszatér Bridget Jones, most új információk derültek ki a folytatásról. 


Nagyon örültek a rajongók, amikor kiderült, készül a Bridget Jones folytatása. A harmadik rész nagy sikert aratott, ennek ellenére kétséges volt, érkezik-e a negyedik film. Az előkészületeket azonban már elkezdték, és pár információ is kiszivárgott

Erről szól majd a Bridget Jones folytatása 

A harmadik film fő történetszála Bridget várandóssága volt, illetve a tény, hogy nem tudja ki lehet az apa. Ám a film végére minden a helyére került, ő és Mark Darcy végül összeházasodtak. Ezek után meglepetésként érte a rajongókat, Colin Firth nem szerepel a folytatásban. Azok, akik olvasták a könyveket, számíthattak erre a fordulatra, mivel a Bridget Jones naplója 3. – Bolondulásig című regényben a nő már özvegy, egyedülálló anya. 

A hírek szerint a film teljesen Helen Fielding regényén alapszik, így Bridget Mark Darcy nélkül éli az életét. 

Bridget egyedülálló anya, aki Mark halála után próbál eligazodni a közösségi média és a randevúzási alkalmazások új világában, így minden bizonnyal lesznek problémái. 

A The Sun beszámolójából kiderült, hogy Leo Woodall, aki korábban szerepelt az Egy nap című sorozatban, fontos karaktert játszik. Ő lesz Bridget Jones egyik új szerelme, akivel romantikus kapcsolatot alakít ki. A hírek szerint a szerelmi háromszög ismét előkerül, a Hugh Grant által alakított Daniel lesz benne a harmadik fő. 

A színész pár nappal ezelőtt az ET-nek adott interjút, akkor elárulta, hogy szerinte ez lesz a legjobb film a négy közül. Olvasta a forgatókönyvet, ami mosolyt csalt az arcára, ugyanakkora meg is hatotta. Nagyon jónak érzi a történetet, így szerinte a rajongók is imádni fogják. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves