Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Friss előzetes érkezett a Bridgerton 3. évadához, így folytatódik a sorozat

2024. június 03.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó
Friss előzetes érkezett a Bridgerton 3. évadához, így folytatódik a sorozat
© IMDb

Már nem kell sokat várni a Bridgerton folytatására, ezért a Netflix kiadott egy újabb előzetest. 


Június 13-án folytatódik a Bridgerton 3. évada, a rajongók pedig megtudhatják, hogyan alakul Colin és Penelope szerelmi élete. A sorozat függővéggel ért véget, az új előzetesből azonban megtudhatunk pár dolgot. 

Így folytatódik a Bridgerton 3. évada 

Májusban visszatér a sorozat, így 2 év után végre új epizódok kerültek fel a Netflixre. Ez a szezon Penelope és Colin kapcsolatát követi főként, de nagy szerep jut a többi Bridgerton testvérnek is. Ha még nem láttad az évad első felét, akkor ne olvass tovább, mivel több információt is elárulunk a cselekményről

A 4. epizód Colin lánykérésével ért véget, és sokak számára nem kérdés, Penelope elfogadja a házassági ajánlatot. Ez már abból a rövid előzetesből is kiderült, amit a Netflix közzétett még hetekkel ezelőtt. Most azonban kiadtak egy hosszabb verziót, amiből több részlet is kiderült. 

Az előzetes alapján a következő epizódokban a fő téma Lady Whistledown kiléte lesz, hiszen Penelope szembesül vele, hogy el kell árulnia az igazat Colinnak. Várhatóan ez a dolog problémákhoz vezet majd, legalábbis erre lehet következtetni. A pár eljegyzésének nem örül mindenki, Eloise például kifejezetten ellenzi. 

Az előzetes alapján az izgalmas epizódok csak most jönnek. Sokkal több feszültség lesz, és akár még komoly konfliktusok is várhatóak a főszereplők között. Az alkotók elárulták, már dolgoznak a 4. évadon, de nem fedték fel, melyik testvér története következik. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves