Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

A Bridgerton sztárja hatalmas titkokat árult el a sorozat folytatásáról

2024. március 21.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
A Bridgerton sztárja hatalmas titkokat árult el a sorozat folytatásáról
© IMDb

Nicola Coughlan, a Bridgerton 3. évadának a főszereplője egy műsorban osztott meg pár titkot. 


Május 16-án folytatódik a Bridgerton, 2 év után ekkor érkeznek az új részek. A Netflix már több fotót, videót is kiadott, és hamarosan az első előzetes is felkerül. Emellett a színészek, alkotók is rendszeresen nyilatkoznak, ezzel is fokozva az izgalmat. Most Nicola Coughlan árult el pár titkot, a legújabb interjújában Penelope fejlődéséről beszélt. 

A Bridgerton színésznője új információkat árult el a folytatásról 

Nicola Coughlan a The One Show-ban szerepelt, a beszélgetés fő témája a Netflix sikersorozata volt. Korábban már írtunk róla, hogy az évadok mindig más testvérre koncentrálnak, a 3. évadban Colin kapja a főszerepet, aki Penelopéba szeret bele. A fő történetszál tehát az ő románcuk lesz. Nicola, aki Penelopét alakítja most újabb információkat osztott meg a folytatásról

Nyolc hónapig forgattuk az évadot, nagyon sok dolog megváltozik ez alatt az idő alatt, ettől ez egy nagyon akciódús évad lesz. 

A színésznő elárulta, a karatere nagyon sokat fog fejlődni az évadban. Penelope a 2. évad végén véletlenül meghallotta, hogy Colin tesz rá egy goromba megjegyzést. Ez kihatással lesz a kapcsolatukra is, mivel a 3. évad elején Penelope kifejezetten hideg lesz Colinnal. 

Ám nem kell aggódni, mivel biztosan nagyon romantikusak lesznek az epizódok, erről korábban szintén Nicola beszélt. Úgy véli, az első évad a szenvedélyről, a második a vágyakozásról, a harmadik pedig egyértelműen a romantikáról szól. Több részletet is látott, ezek alapján azt mondta, nagyon különleges epizódok jönnek.  

Tegnap este láttam néhány részletet, és izgatottan pattogtam, zseniális, zseniálisan van megírva. Nagyon büszke vagyok a szereplőkre és a stábra, elképesztően különleges. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves