Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Videó: Izgalmas részlet érkezett a Bridgerton 3. évadából, romantikusan folytatódik a sorozat

2024. március 20.

1 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó a Bridgerton család
Videó: Izgalmas részlet érkezett a Bridgerton 3. évadából, romantikusan folytatódik a sorozat
© IMDb

Hamarosan folytatódik a Bridgerton, ezért a Netflix újabb részletet adott ki a 3. évadból. 


Már nem kell sokat várni A Bridgerton család 3. évadára. A szezon első epizódjai május 16-án kerülnek fel a streamingre, majd júniusban érkezik a folytatás. A Netflix, hogy izgalmasabbá tegye a várakozást, újabb részletet adott ki. 

Romantikus lesz a Bridgerton 3. évada

Az előző szezonokhoz hasonlóan, ismét újabb szerelmespárra fókuszál a sorozat. Idén Colin és Penelope kapják a főszerepet, de azt már korábban elárulták az alkotók, hogy a 2. évad kedvencei, Kate és Anthony is fontos szereplői lesznek az évadnak. Mivel nagyon lassan találtak egymásra, így csakis az utolsó részben házasodtak össze, ezért az alkotók szeretnék megmutatni, milyen a házasságuk. 

Az új részlet alapján nagyon romantikus epizódok várnak a nézőkre, és jobban megismerhetjük a 2. évad főszereplőit. Ám nem ők az egyedüliek, akik kiemelt szerepet kapnak, mivel ebben a szezonban többször láthatjuk majd Francescát, legalábbis a friss betekintő alapján erre lehet következtetni. 

Korábban az alkotók már elárulták, hogy nagyon izgalmas lesz az évad. Penelope és Colin között nem indulnak egyszerűen a dolgok, hiszen az előző évadban Colin megbántotta a nőt, aminek hangot is ad. Ezt már megmutatták az alkotók az első részletben, amit feltöltöttek. Ennek ellenére nagyon romantikusak lesznek a részek, legalábbis ezt mesélték korábban egy interjú során a színészek.   

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves