Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE Awards

Axente Vanessa az ELLE Awardson mesélt az anyaságról és a terveiről

2024. június 06.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

interjú axente vanessa Elle Awards elle awards 2024
Axente Vanessa az ELLE Awardson mesélt az anyaságról és a terveiről
© Rácz Tamás

Axente Vanessa is ott volt a 2024-es ELLE Awardson, ahol a terveiről mesélt nekünk. 


2024-ben is megrendeztük az ELLE Awards díjátadót, ahol ismét 7 nő vehetett át elismerést. Egész este a női energiák voltak fókuszban, és a nők teljesítményét ünnepeltük a jelöltekkel és meghívott vendégekkel. Az eseményről Axente Vanessa sem hiányozhatott, aki jelenleg első gyermekével várandós, így mesélt az anyaságról és a terveiről. 

Elsőként is szeretnék gratulálni a várandóssághoz! Hogyan változtatott meg, milyen terveid vannak a következő időszakra? 

A rövid távú terveimben az első helyen az anyaság szerepel. Erre szeretnék 100%-ig fókuszálni. Nagyjából az életem felében, 14 évig modellként dolgoztam, még egy héttel ezelőtt is dolgoztam, de a szülés után legalább 6 hónapig csak az anyaságra szeretnék koncentrálni. De még azt is el tudom képzelni, hogy 1 évig. Természetesen, ha lesznek olyan munkák, amelyeket könnyen be tudok vállalni, akkor folytatom a modellkedést. Viszont szeretnék tényleg 1 évet arra fordítani, hogy élvezzem az anyaságot, és a babámmal tölthessek annyi időt, amennyit csak tudok. Annyira gyorsan felnőnek. Nem fogom feladni a munkám, hosszabb távon a modellkedés megmarad, és ott van az ESSA World is, amit viszek tovább. 

Az ESSA World az egyik kiemelt projekted a modellkedés mellett. Van esetleg más terület, amiben még szívesen kipróbálnád magad? 

Jelenleg csak az ESSA World van, a modellkedés, és persze csak az anyaság. 

Pár éve indult el az ESSA World, ami az elmúlt időszakban csak egyre népszerűbbé vált. Milyen terveid vannak a jövőre vonatkozóan? Szeretnél terjeszkedni vagy esetleg újabb termékeket bevezetni? 

Igen, mindenképp. Ebben az évben a nagy lépésünk és célunk is az volt, hogy a Rossmann-üzleteibe bekerüljünk. Összesen 60 üzletben kaphatóak már a termékeink, ezt most bővítjük 20 üzlettel. Az első számú célunk erre az évre, hogy minél több üzletbe eljussunk, minél több ember megismerje a termékeinket. Az év második felében pedig újabb termékeket szeretnénk bevezetni, de erről még csak ennyit árulhatok el. 

A díjátadón sokan megemlítették a színpadon a női összetartást. Ennek ellenére gyakori, hogy a nők igazán bántó kritikákat mondanak egymásnak. Sokan tapasztalnak hasonlót, mit üzennél a nőknek, akik ezzel szembesülnek? 

Sajnos tényleg nagyon sokszor van, hogy a nők kritizálják egymást a legjobban. Ezt nagyon szomorúnak tartom. De szerintem ez részben azért van, mert a nők nem kapnak kellő támogatást, pozitív visszacsatolást. Ezért fontos, hogy néha megdicsérjük egymást, hiszen a pozitív energiák annyival felemelőbbek, és jól tudjuk vele egymást támogatni. Azt üzenem mindenkinek, próbálja ki, hiszen már egy mosoly is rengeteget tud tenni az emberek életében. Csak egy apró pozitív lépes, amit bárki megtehet. 
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves