Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLE AWARDS 2024

Inspiráló beszédek hangzottak el az ELLE Awardson

2024. június 05.

6 perc olvasás

ELLE

beszéd díjátadó Elle Awards elle awards 2024
Inspiráló beszédek hangzottak el az ELLE Awardson

Az ELLE Awardson ismét a nők kreativitását, erejét, bátorságát és teljesítményét ünnepeltük. A nyertesek éppen ezért a nőknek küldték a beszédeiket. 


Május 30-án ismét kiosztotta az ELLE magazin az ELLE Awards díjakat. Összesen 6 kategóriát állított fel a jelölőbizottság, melynek a tagjai a tavalyi nyertesek közül kerültek ki. A fő kategóriák mellett kiosztottak egy ELLE-díjat is, amit idén Polgár Judit kapott. 

A nőket ünnepelték az ELLE Awards nyertesei

A Nemzeti Táncszínházban megrendezett eseményen rengetegen vettek részt, és az egész gála alatt a nők erejét ünnepeltük. Voltak, akik egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak megjelenni az eseményen, például Beleznay Maya, aki Az év fiatal tehetségének járó díjat vehette át. Beleznay Maya helyett egy barátja vette át a díjat, aki a beszédét is felolvasta. 

Beleznay Maya - Az év fiatal tehetsége

„Az Elle Magyarország tehetség támogató pályázata egyedülálló módon hívja fel a figyelmet a 21. századi Magyarország sokoldalúan tehetséges nőire: ezen a pályázaton együtt indultam kreatív tehetségekkel, művészekkel, komoly vállalkozást felépített fiatal hölgyekkel. Én tudományos kutató munkám által elért eredményeimnek köszönhetem, hogy nevezett lettem ezen a fantasztikus programon.
Az előbb említett témák mind egy közös ponton kapcsolódnak: akár magazin szerkesztésről,
tudományos kutatómunkáról, divattervezésről, vagy művészeti munkáról van szó, minden
eredmény egy elképzeléssel, egy ötlettel indul és ha elég szenvedélyesen szeretnénk víziónk
végére járni, elérni, megvalósítani akkor egy örömmel teli, felszabadult életünk lesz hiszen azzal foglalkozhatunk, amit a legjobban szeretünk. A tudomány tökéletesen megtanította nekem, hogy az eredményekből ugyanannyit lehet tanulni, mint a kudarcokból, és ha nehézségek lépnek fel pl. egy kísérletben akkor az ugyanolyan fontos eredmény, hogy merre ne menjünk melyik irányba ne menjünk, mint azt is tudni, hogy melyik irányba menjünk. Nevezett társaimmal együtt mindnyájan hiszünk magunkban, bátrak vagyunk és szorgalmasan dolgozunk. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy indulhattam ezen a programon és hogy a szavazók engem választottak, nagyon nagy megtiszteltetés ez! Ezzel a meghatott energiával szeretném az összes magyar lánynak mondani, hogy kemény munkával, kitartással, szorgalommal, lelkesedéssel mindent el tudunk érni, bátornak kell lenni és haladni a jövő felé, a világra nyitott kitekintéssel. Köszönöm szépen még egyszer a megtiszteltetést, hogy indulhattam, hálásan köszönöm a szavazatokat és köszönöm, hogy ezt a pár szót megoszthattam a közönséggel.”

A Belezney Maya később megosztotta, hogy nagyon sajnálja, hogy nem tudott ott lenni a díjátadón. De idén fizika órát tart a Stanfordon, szabadságot pedig nem tudott kivenni. Őt a barátai, Gergely Bence és Sipos Adri képviselték. 

Belezney Maya helyett egy barátja vette át a díjat. 

Ahogyan tavaly, úgy idén is olyan nők versenyeztek a Content Creator kategóriában, akik a social médiát tudással, értékkel és sokszor humorral töltik meg. Az alkotók a tevékenységükkel megmutatják, hogy az online közösség lehet nagyon építő és hasznos. A díjat idén Kovalcsik Kriszti nyerte. 

Kovalcsik Kriszti - ELLE Content Creator

„Őszinte leszek, én tényleg nem számítottam rá, hogy nyerni fogok, nem álszerénység mondom, de láttam, hogy mennyire szupermenő a többi jelölt is. Amikor az oldal indult, akkor az első perctől az volt a lénye, hogy őszintén mondjam ki, amit gondolok. Hogy különösebb túlgondolás nélkül leírni, hogy mit is gondolok azokról, akik a kispadon ülve azt mondják, hogy a lombik bűn, hogy miért érezheti (tök feleslegesen) úgy az ember, hogy ciki szakemberhez fordulni, ha érkezési zavara van, vagy, hogy éppen mennyire szórakoztató és szomorú egyszerre, amikor ellentmondásokba ütköznek azok, akik irányítják az országot. És bár az influenszer és a tartalomgyártó szó sok esetben szitokszónak számít, én igenis tök menőnek gondolom, hogy annak mondhatom magam és szerintem azok a tartalomgyártók, akik sok embert elérnek is néha kicsit gyakrabban is kimondanák azt, amit valóban gondolnak, mert szerintem, hogy ez napjainkban értékesebb minden tartalomnál.”

Kovalcsik Kriszti a színpadon köszönte meg a díjat. 

CRÈEM Organics kreatív és termékfejlesztési igazgatója, Varga Melinda már gyerekként is szerette nézni az anyukáját szépségápolás közben, és különféle praktikákat ellesni. Édesapja vízióját továbbgondolva, a kozmetológia, a szépségápolás és a holisztikus egészségmegőrzés mentén megálmodta a céget és annak filozófiáját. Idén ő nyerte az ELLE Skin & Body kategóriát. 

Varga Melinda - ELLE Skin & Body

„Köszönöm szépen mindenkinek, aki rám szavazott és az ELLE-nek! A családomnak, barátaimnak és a munkatársaimnak, akiknél jobb partnereket nem is kívánhatnék! Megtiszteltetés ennyi fantasztikus nő között jelölve lenni! Ez egy olyan utazás szimbóluma számomra, amely tele van véget nem érő törekvéssel és szívből jövő szenvedéllyel. Ez a jelölés és díj különleges helyet foglal el a szívemben: éveken át tartó álmodozást, munkát és fejlődést képvisel. Eszméletlen boldoggá tesz, hogy azt csinálhatom, ami mindig is az álmom volt. Kívánom minden fiatal lánynak és nőnek, hogy sose adja fel az álmodozást! Mert elegek vagyunk! Támogassuk egymást, emeljük fel egymást, és terjesszük a szeretetet és pozitivitást! Legyünk mi magunk a változás, amit a világban szeretnénk látni.”

Varga Melinda meghatódva vette át a díjat. 

A Wonder Woman díjra idén is olyan nőket jelölt a bizottság, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, amely csodálatra méltó. A tevékenységükkel értéket teremtenek, ami különlegessé teszi őket. Idén Cseke Eszter nyerte meg a díjat. 

Cseke Eszter - ELLE Wonder Woman

„A díjat a láthatatlan wonder womaneknek szeretném ajánlani. Azoknak a nőknek, akik nincsenek díjakra jelölve. Akiket senki sem lát vagy ismer el. Akik tanítanak, éjszakáznak, táplálnak, vigyázzák a következő generáció álmát. Akiknek senki sem mondja, hogy köszönöm. Nekik ajánlom ezt a díjat. És még egyszer köszönöm!”

Cseke Eszter helyett egy barátja vette át a díjat, a nyertes viszont üzent mindenkinek. 
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves