Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPOILER

Izgalmas titkot fedett fel a producer az And Just Like That... folytatásáról

2023. május 10.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat hbo And Just Like That És egyszer csak
Izgalmas titkot fedett fel a producer az And Just Like That... folytatásáról
© Gotham / Getty Images

Hamarosan érkezik az And Just Like That... 2. évada, Michael Patrick King, a sorozat alkotója pedig különleges információkat mesélt. 


Még nagyjából egy hónapot kell várni az And Just Like That... folytatására. Azt már korábban elárulták, hogy júniusban érkezik a második évad, de a pontos dátumot még azóta sem fedték fel. Most Michael Patrick King, a sorozat alkotója fontos dolgot árult el. 

Ők lesznek az And Just Like That... szerelmespárja

Mióta megjelentek az első forgatási fotók, a rajongók azt találgatják, hogy mi történik Carrie és Aiden között. Sokak szerint nyilvánvalóan felélesztik a kapcsolatukat, míg mások úgy vélik, az egész csak félrevezetés. Most King véget vetett a találgatásokra, mivel egyértelműen elárulta, nagy tervei vannak a karakterekkel

Úgy kezdtem a 2. évadot, hogy tudtam, visszahozom Aidant, és nagyon erősen éreztem a dolgot. 

A döntés tehát tudatos volt, mivel az alkotót szerette volna, ha a nézők ismét láthatják a párost. Mr. Big halála szintén megtervezett volt, King már akkor eldöntötte, amikor elkezdett dolgozni a sorozat első évadán. Ám ami még ennél is fontosabb, hogy Aiden szingli, így mondhatni nincs akadálya annak, hogy ő és Carrie ismét egy párt alkossanak. 

Nem csinálnék Carrie Bradshaw-ból harmadik felet egy házasságban. Ez a legnagyobb információ, amit adhatok. Nem ez a történet

– a rajongók szerint tehát igazán egyértelmű a dolog, hiszen ezek alapján ismét van esély Carrie és Aiden számára. A producer nem árulta el, hogy Aiden mikor tér vissza, az biztos, hogy láthatjuk, és nagy valószínűséggel teljesen felforgatja Carrie életét. A kérdés már csak az, vajon most tényleg beteljesül a szerelmük? 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves