Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

THE CROWN

Elképesztő hasonlóság: már javában zajlanak A Korona Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről szóló jeleneteinek forgatásai

2023. március 19.

3 perc olvasás

Szőke Anna

Vilmos herceg a korona the crown brit királyi család Katalin hercegné
Elképesztő hasonlóság: már javában zajlanak A Korona Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről szóló jeleneteinek forgatásai
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Már gőzerővel zajlanak a A Korona legújabb részeinek felvételei. A sorozat 6. évadában már Vilmos herceg és Katalin hercegné megismerkedésének részleteit is megismerhetjük.


A Korona esetében egy dolgot mindig biztosra vehetünk; a színészek válogatásáért felelősök mindig nagyon odateszik magukat. Láthattunk már több példát is a kiváló castingra az elmúlt 5 évad során – ott van például Vanessa Kirby a fiatal Margaret hercegnő szerepében, vagy Elizabeth Debicki Dianaként –  és úgy tűnik a széria következő részeiben is, igen jól sikerült megválasztani az új érkezőket. Katalin hercegné szerepét, Meg Bellamy kapta meg, míg a fiatal Vilmos herceget, Ed McVey alakítja majd.


Katalin hercegné, még Kate Middleton

Az új évad, azt az időszakot öleli majd fel, amikor a britek kedvenc házaspárja, még egyetemi éveik alatt megismerkedett. Ez azért is lesz különleges, mert a fiatal Vilmos herceg és – akkor még– Kate Middleton kapcsolata, viszonylag a radar alatt zajlott felsőfokú tanulmányaik alatt. A St. Andrews Egyetem ugyanis külön figyelmet szentelt annak, hogy a diákok életét és tanulmányaikat a lehető legprivátabb körülmények között folytathassák.

Vilmos szerepét az évadban ketten is játszák majd: a fiatalabb, éppen anyja halálát feldolgozó herceget Rufus Kampa, míg a már egyetemista, Kate Middletonnal randizó Vilmost, Ed McVey alakítja majd. A fiúknak ez lesz első komolyabb szerepük.


 

Szerelmi szál

Azt sem tudjuk még, hogy a sorozatban csupán mellékágon jelenik-e majd meg Vilmos és Katalin szerelme, vagy ez válik majd Diana halála után, a finálé potenciális fő témájává. Az mindenesetre biztosnak tűnik a kiszivárgott fotók alapján, hogy már a fiatalok szerelmének korai szakasza, a St. Andrews Egyetemen eltöltött évek is megfilmesítésre kerültek.



A fiatal Kate Middleton karakterét, a szintén első szerepes, 19 éves Meg Bellamy formázhatja meg. Ő annak ellenére jelentkezett a Korona meghallgatásaira, hogy még nem voltak színészi tapasztalatai (ha az iskola színjátszókört nem számoljuk). Különlegesség esetében, hogy a lány Wokinghamben járt iskolába, nem messze onnét, ahol a "valódi" Kate Middleton töltötte gyermekkorát.


Csípjetek meg, kérlek! Minden erőmmel azon leszek, hogy a legjobban adjam vissza Kate-et

– írta Instagramján Meg Bellamy, mikor tavaly bejelentette, hogy ő kapta meg a szerepet.


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)



A Korona című sorozatnak ez lesz a befejező évada, és bár még nem sokat tudni a történetvezetésről, arról már tudunk, hogy Diana tragikus balesetéről is szó lesz benne (magát a balesetet viszont tiszteletből nem viszik vászonra), illetve Harry herceg egyik rendkívül kínos incidensét is feldolgozzák majd.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves