Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dráma

Hatalmas a botrány: hihetetlen, milyen hazugságokat hordott össze A Grace klinika írója

2022. december 13.

1 perc olvasás

ELLE

hazugság rákbetegség A Grace klinika
Hatalmas a botrány: hihetetlen, milyen hazugságokat hordott össze A Grace klinika írója
© Getty Images/Frank Ockenfels

A Grace klinika írója mindenkit átvert.


Hihetetlen dolgokat hazudott A Grace klinika egyik írója, Elisabeth Finch. A nő azt állította, hogy rákos, elvesztette az egyik veséjét, abortuszon esett át, valamint a testvére is elhunyt. Kiderült, hogy a tragédiákból egy sem volt igaz, csupán figyelemre vágyott. A legmegdöbbentőbb, hogy a sorozatban sok olyan cselekményszálat írtak meg, amiről Elisabeth azt állította, hogy a saját élete ihlette. 

Így bukott le

Elisabeth Finch 2019-ben befeküdt egy traumát átélt nőket kezelő intézménybe, ahol megismerkedett a későbbi feleségével. Jennifer Beyer azonban rájött, hogy a párja hazudik, ezért felkereste A Grace klinika készítőjét, és kitálalt mindenről Shonda Rhimesnak. Finch már hosszú évek óta volt stábtag. 

Bevallott mindent

Azóta Elisabeth Finch is bevallotta, hogy hazudott mindenről, de miután 2007-ben túrázás közben balesetet szenvedett imádta a figyelmet, amit kapott. A nő karrierje véget ért, de a felesége is elhagyta, valamint a gyerekeit sem láthatja. Elisabeth családja nem nyilatkozott, köztük a bátyja sem, akiről az írónő azt állította, hogy halott.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves