Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Spoiler!

Ellen Pompeo így búcsúzik 19 év után A Grace klinikától

2022. november 18.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat búcsú A Grace klinika Ellen Pompeo
Ellen Pompeo így búcsúzik 19 év után A Grace klinikától
© Fotó: Instagram/GreysABC

Ellen Pompeo megható sorokkal vesz búcsút A Grace klinikától, aminek majdnem két évtizedig volt a sztárja.


Távozik a sorozatból a főszereplő: Ellen Pompeo nem alaktíja tovább Dr. Meredith Grey-t A Grace klinika című kórházszériában. Ha még nem láttad a vonatkozó részeket, úgy görgess tovább, hogy ez a cikk eléggé spoileres!

Ég a ház is

Egy drámai jelenet A Grace klinikából: leégett a Seattle-ből egyébként is távozni készülő Dr. Meredith Grey háza a sorozat legutóbbi fordulataként.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grey's Anatomy Official (@greysabc)

Ellen Pompeo most 53 éves, és 2005-ben kezdte el játszani dr. Meredith Grey-t, A Grace klinika című sorozat főszereplőjét. A széria most a 19. évadnál tart, de bejelentették, hogy a főszereplő szekerének a rúdja kifelé áll a történetből, a legutóbbi részben tűnt fel utoljára. De ez mégsem a vég egyelőre.

Így búcsúzik

Ellen Pompeo az Instagramon megható posztot tett közzé, szavait elsősorban a sorozat rajongóinak címezve:

örökre hálás leszek a szeretetért és támogatásért, amit én, Meredith GREY és a műsor 19 évadon keresztül kapott mindannyiótoktól! Annyi mindenen mentünk keresztül... semmi sem lett volna lehetséges a világ legjobb rajongói nélkül. [...] Őrülten imádlak benneteket és ti is sokat jelentetek nekem. Nem ez az első utunk a hullámvasúton... Tudjátok, hogy a show-nak folytatódnia kell és mindenképpen visszalátogatok majd. Sok szeretettel és végtelen hálával – ölelés és puszi, E

Mindezt Ellen Pompeo ráadásul egy olyan fotóval posztolta, amin egy All you need is love felirat előtt ül. Hjaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Bár a sorozat címszereplője azt írja, hogy a show-nak folytatódnia kell, a kommentelők közül sokan mintha nem értenének egyet ezzel. Van aki szerint nincs értelme folytatni a sztorit, ha a címszereplő távozik egy szappanoperából (ugye Grey's Anatomy az eredeti angol cím). Mások viszont tényleg ragaszkodnak a folytatáshoz, de köztük is sokan vannak, akik elismerik, hogy most már jobb, ha a hányattatott sorsú doktornő most már kikerül a fókuszból.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves