Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Magyar sorozat

Visszatér A besúgó: itt lesz elérhető

2023. január 11.

1 perc olvasás

ELLE

sorozat A besúgó magyar sorozat
Visszatér A besúgó: itt lesz elérhető
© IMDB

Ismét elérhető lesz legálisan Magyarországon A besúgó! 


A besúgó című magyar sorozat eredetileg az HBO Maxra készült, de néhány hónappal a premier után, számos másik európai szériával egyetemben eltüntették a platformról. A rajongók természetesen csalódottak voltak, de szerencsére most egy másik streaming szolgáltató enged betekintést Demeter Geri mindennapjaiba. 

Itt lesz látható

A besúgó a SkyShowtime nevű platformon lesz elérhető február 1-től. A Paramount és a Comcast cégek közös európai platformja nem csupán a nagy sikerű magyar szériát vásárolta meg, de a többi sorozatot is, amelyek az HBO Max oldaláról eltűntek. 

Tavaly február óta működik

A SkyShowtime tavaly február óta 12 európai országban működik, további tízben, köztük a hazánkban is hamarosan elindul. Nagy sikerű svéd, dán, norvég és román sorozatok is láthatóak lesznek a platformon. A jó hír, hogy a régi szériák mellett újak is debütálni fognak: érkezik az ID (Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia) és a Warszawianka (Lengyelország).

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves