Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

AJÁNLÓ

6 premier, amit nagyon várunk júliusban

2024. július 01.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat filmpremier mozi premier Disney+
6 premier, amit nagyon várunk júliusban
© IMDb

Júliusban visszatér Ryan Reynolds Deadpool szerepében, és a dokumentumfilmek rajongói is örülhetnek, mivel izgalmas alkotás érkezik a Netflixre. Máris mutatjuk a júliusi premiereket! 


Izgalmas mozis és streaminges premierekkel vár a július. Ryan Reynolds ismét Deadpool jelmezébe bújt, és a Twister is visszatér, ezúttal Daisy Edgar-Jones főszereplésével. Ám azoknak sem kell aggódniuk, akik inkább otthon lazítanának, sok izgalmas műsor érkezik a Netflixre! Lássuk a júliusi premiereket! 

Twisters – Végzetes vihar (mozi - július 11.) 

Kate (Daisy Edgar-Jones) korábban viharvadász volt, de egy ijesztő és hátborzongató vihar után nem akar többet terepre menni, ezért ki sem mozdul a New York-i irodájából. Ám egy kollégája rábeszélni, hogy mégis menjen terepre, a társa pedig nem más, Tyler (Glen Powell), a viharvadász, aki az élőben közvetített kalandjaival vált szupersztárrá. Viharosan indul a kapcsolatuk, eleinte versengenek egymással, ám az évtizedek legnagyobb tornádója van kialakulóban, ők pedig kénytelenek egyesülni.

Vigyél a holdra (mozi - július 11.) 

A NASA központjában mindenki a sikeres holdraszállás miatt aggódik, hiszen azt tudják, hogy előbb kell amerikai asztronautának a bolygóra lépnie, mint szovjetnek. Éppen ezért mindent megtesznek a siker érdekében, de az Apollo 11-et még nem tudják elindítani. Ezért kitalálják, hogy felvesznek egy marketingest, Kelly Jonest (Scarlett Johansson), aki megoldja a pénzügyi problémákat, és megszépít mindent. Tökéletes a feladatra, csak egy baj van, hogy az egyik űrhajós-jelölt, Cole Davis (Channing Tatum) egyre jobban érdeklődik iránta

Az éj leple alatt (Netflix - július 11.)

Egy fordulatos olasz thriller érkezik a Netflixre ebben a hónapban, amiben egy apa próbálja megtalálni a gyerekeit. Egy csúnya válás után egyik este nála alszanak a gyerekek, de nyom nélkül eltűnnek. Elkezdődik a hajsza, hiszen minden áron meg akarja találni a gyerekeit. Ez azonban nem egyszerű, egyre több a veszély, és kétséges, hogy mindenki megússza. 

A mackó 3. évad (Disney+ - július 17.)

Már a 3. évadánál tart A mackó az FX sikeres drámája. Ha esetleg nem ismered a történetet, akkor gyorsan összefoglaljuk, hiszen a premierig még behozhatod a lemaradást. Carmy átveszi a családi vendéglő vezetését, így visszatér Chicagóba. A bátyja öngyilkos lett, így neki kell vezetnie a helyet, és kénytelen szembenézni a testvére rendezetlen konyhájával és az adósságokkal. A dráma és az érzelmi hullámvasút a 3. évadban is folytatódik.

Deadpool & Rozsomák (mozi - július 25.)

Érkezik a Deadpool 3. része, amiben Ryan Reynolds egy ismerős szereplővel együtt tér vissza. A társa nem más, mint Rozsomák, vagyis Hugh Jackman. Wade Wilson már csendes életet él, és tökéletesen elégedett vele, amíg a TVA be nem vonja egy teljesen új küldetésbe. Most nem egyedül dolgozik, mivel a társa Rozsomák lesz, akinek eleinte nem sok kedve van a dologhoz. Végül mégis összeállnak, hogy együtt mentsék meg a világot. 

A popzene árnyoldala: Lou Pearlman felemelkedése és bukás (Netflix - július 24.) 

Lou Pearlman nevéhez fűződnek a 90-es évek legnagyobb fiúzenekarai. Ő alkotta meg őket, az *NSYNC és a Backstreet Boys neki köszönhetik a sikerüket. A popzenét örökre megváltoztatta, a rajongók többsége pedig csak a csillogást látta. Ám Lou Pearlman hordozott egy titkot is, ami hatással volt a művészek karrierjére. A Netflix a dokumentumfilmben feltárja a hazugságait, és bemutatja az igazi arcát. 


 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves