Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROMANTIC BOOKS

5 romantikus regény, amit 2024 tavaszán el kell olvasnod

2024. február 24.

4 perc olvasás

Kovács Gréta

könyv Hidasi Judit könyvajánló regény romantikus könyv romantikus regény
5 romantikus regény, amit 2024 tavaszán el kell olvasnod
© Shutterstock

Szépek, izgalmasak és nem utolsósorban, nagyon romantikusak a következő szerelmes regények, amik tökéletes olvasnivalót biztosítanak a tavaszi hónapokra! 


Az idei évben rengeteg olyan izgalmas regény landol a könyvesboltok polcain, melyek megjelenésére már régóta várunk: ilyenek a most következő romantikus könyvek is, melyek nemcsak a csodás történeteikkel, hanem az elképesztő mondanivalójukkal és az izgalmas cselekményeikkel is lekötik az olvasók figyelmét. Ha szeretsz olvasni, neked is nagyon ajánluk az alábbi idén megjelenést és friss (külföldön már hetek óta a bestseller listák élén szereplő) könyveket! 

A következő romantikus regényeket érdemes elolvasnod tavasszal! 

Carley Fortune – Várlak a tónál

Fern a húszas évei közepén mindössze egyetlen éjszakát töltött Willel, ám az elég volt arra, hogy végleg beleszeressen. Tagadhatatlan volt közöttük a kémia, megosztották egymással minden álmukat, vágyukat, reményeiket... Megbeszélték, hogy egy év múlva ugyanott találkoznak. Fern elment a találkozóra, Will nem. Azóta majdnem 10 év telt el, Fern élete pedig cseppet sem úgy alakult, ahogyan azt elképzelte: a semmiből azonban betoppan az életébe Will, aki gyökeresen megváltozott. Vajon tényleg újra egymásba szeretnek és elölről kezdik azt, amiben mindketten reménykednek?

Carley Fortune – Várlak a tónál 3984 Ft (Magnólia Kiadó)
Carley Fortune – Várlak a tónál 3984 Ft (Magnólia Kiadó)

Julie Caplin – Álomkastély Franciaországban

Hattie szívét teljesen összetörték: testileg-lelkileg is a mélyponton van, mikor barátnője arra kéri, hogy szervezze meg álomesküvőjét egy franciaországi kastélyban. Hattie kapva kap az alkalmon és a nagy szervezés közepette találkozik a szívdöglesztő Luc Brémont-tal, aki megmutatja neki, hogy milyen szép az élet. Hattie a közös séták és piknikek után egyre jobban kezd el vágyakoznia a férfira, míg rájön, hogy nem is árhat neki egy kis flörtölés. Vagy akár egy újabb szerelem sem...

Julia Caplin – Álomkastély Franciaországban 4239 Ft (Libri Könyvkiadó Kft.)
Julia Caplin – Álomkastély Franciaországban 4239 Ft (Libri Könyvkiadó Kft.)

Hidasi Judit – Porcukor pékség a korzón 

Hidasi Judit negyedik sorozata, a Porcukor pékség a korzón visszatér a balatoni kisváros sétányára, benne Zsuzsával, aki egyik pillanatról a másikra egy régi ismerőssel találja szemben magát. Az ismerős idegen 40 évvel ezelőtt a világot jelentette neki, de vajon a férfi most is az, akinek mondja magát? Rengeteg kérdés és kétely merül fel Zsuzsában, aki egyre jobban belemerül a balatoni kalandba, miközben a lánya, valamint a barátnői, Éva, Nóri és Gabi is sorban bukkannak fel a regényben.

Hidasi Judit – Porcukor pékség a korzón 5039 Ft (Álomgyár Kiadó)
Hidasi Judit – Porcukor pékség a korzón 5039 Ft (Álomgyár Kiadó)

Boo Walker – Éneklő fák

1969-ben, az amerikai Maine városában járunk. Annalisa szülei autóbalesetben meghaltak, ezért a nagymamája olaszos nagycsaládjához költözik. Legnagyobb szenvedélye a festészet, ezért Portlandbe költözik, hogy híres festő legyen. Útközben találkozik Thomasszal, aki miatt megkérdőjelez mindent és mindenkit az életében: még magát a festészetet is, ami a teljes világát jelenti. Vajon fel tudja adni a festészetet a szerelemért, egyáltalán fel kell neki? Hogyan teljesülhet a nagy vágya, mikor a szerelem az útjába áll? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Éneklő fák című regény.

Boo Walker - Énekő fák 4392 Ft (Next21 Kiadó Kft.)
Boo Walker – Énekő fák 4392 Ft (Next21 Kiadó Kft.)

Freya Sampson – Az elveszített jegy

Libbyvel hirtelenül és nagyon csúnyán szakít a vőlegénye, ezért fogja magát és Londonba költözik a nővéréhez addig, amíg össze nem szedi magát. Az emeletes piros buszra ülve találkozik az idős Frankkel, aki elmeséli neki, hogy 1962-ben pont ezen a járaton találkozott egy pont ugyanolyan vörös hajú lánnyal, mint ő. Sokáig beszélgettek, ám elveszítette az a buszjegyet, amire a lány a számát írta. Azóta mindennap felszáll a buszra, hátha újra látja őt. Libbyt inspirálja a történet és elhatározza, hogy megkeresi a vörös hajű nőt. A keresés közben pedig rádöbben, hogy a saját boldogságát sem szabad elszalasztania...

Freya Sampson – Az elveszített jegy 4265 Ft (General Press Kiadó)
Freya Sampson – Az elveszített jegy 4265 Ft (General Press Kiadó)

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves