Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGÁSZATI FIZETÉS

Hihetetlen összeget ajánlottak Millie Bobby Brownnak, hogy folytassa a Stranger Thingst

2023. március 23.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

sorozat fizetés forgatás millie bobby brown stranger things vagyon
Hihetetlen összeget ajánlottak Millie Bobby Brownnak, hogy folytassa a Stranger Thingst
© Getty Images/Theo Wargo

A készítők mindenképpen meg akarják szerezni Millie Bobby Brownt a Stranger Things folytatásához, ezért elképesztő összeget ajánlottak neki! 


A mindössze 19 éves Millie Bobby Brown a Netflix sikersorozatának, a Stranger Thingsnek az egyik legnagyobb húzóneve: nem meglepő tehát, hogy a készítők mindent meg akarnak tenni azért, hogy a színésznő visszatérjen a sorozat folytatásába, a készülő 5. évadba. Még attól se riadtak vissza hogy csillagászati fizetést kínáljanak neki – nemrég pedig ki is derült, hogy mekkora összegről is van szó!

Millie Bobby Brown elképesztő összeget utasított vissza a szereplésért

Mint egy informátor nemrég kifecsegte, a készítők Stranger Things folytatására már rég leszerződtették volna a színésznőt, ha Millie Bobby Brown nem utasít vissza egy 10 millió dolláros (kb. 3.6 milliárd forintos) szerződést – ekkora összeg ugyanis már nem elég neki azért, hogy szerepeljen a Netflix sikersorozatában.

Netflix
Netflix

Az informátor szerint még kétséges, hogy vajon a Netflix hajlandó-e ennél több összeget ajánlani neki a folytatásárt, vagy az ötödik évad tényleg Millie Bobby Brown nélkül fog lezajlani. Az azonban biztos, hogy elképesztő összegekről van szó, a tét pedig hatalmas, mert a Netflix szerint az ötödik évad lesz a Stranger Things sorozat befejező évada. 

A KEZDETEKTŐL TAGJA A SZEREPLŐGÁRDÁNAK, ELKÉPZELHETETLEN LENNE A FOLYTATÁS NÉLKÜLE

Millie Bobby Brown 2016-tól, 11 éves kora óta alakítja Eleven karakterét a Stranger Thingsben, az utóbbi időben viszont egyre több interjúban hangoztatta, hogy szeretné bővíteni a színészi repertoárját és olyan filmekben is akar szerepelni, amikre korábban nem volt lehetősége. Könnyen lehet tehát, hogy a színésznő egy olyan hatalmas gázsit ígérő szerepálmot kapott, melyet nem akar visszautasítani egy 10 millió dolláros szerződésért.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves