Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

90-ES ÉVEK

25 év után került elő a Spice Girls sosem látott videója

2023. március 14.

2 perc olvasás

Szőke Anna

90-es évek spice girls videoklip The Spice Girls
25 év után került elő a Spice Girls sosem látott videója
© Getty Images /Tim Roney

A legendás lánycsapat, a Spice Girls különleges videóklippel ünnepelte, Stop című számuk 25. szülinapját.


A legendás ötösfogat, a Spice Girls, kamaszkorunk egyik legmeghatározóbb lánybandája egy eddig sosem bemutatott videóklippet villantott az évforduló alkalmából.


Szülinapot ünnepel a Spice Girls

Mel C, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton és Geri (Halliwell) Horner legendás száma, a Stop idén ünnepli debütálásának 25. évfordulóját. A 90-es évek legnagyobb ikonjait egy új nézőpontból láthatjuk az alternatív videóklipben.

Míg a híres klipben, az énekesnők Dublin egyik utcáján kopogtatnak végig az ajtókon és hívják táncba az ott lakókat, addig az alternatív verzióban az utca közepén felsorakozva, éneklés közben láthatjuk őket. Az újonnan napvilágot látott felvétel, feltehetően az eredeti klippel egy időben készült és annak egyes elemei végül bele is kerültek a kész anyagba. 


25 éves lett a Stop!!! Hogy megünnepeljük a negyedszázados évfordulót, fogadjátok szeretettel az eredeti forgatásról származó, vicces kis videónkat

– írta a poszthoz Emma Bunton, a csapat egykori Baby Spice-ja.


 

Fellépnek még vajon együtt?

Nemrégiben kiderült, hogy a csapatot Károly király is szerette volna "újraegyesíteni", egyes infromációk szerint, az előkelőség a legendás lánycsapatot is felkérte, hogy sztárvendégként lépjenek fel a koronázáskor. Ám, – mint sok más híresség, úgy – a fűszeres lányok is visszautasították a lehetőséget.

A rajongók viszont továbbra is reménykednek abban, hogy még megélhetik a csapat újraegyesülését. Egyes források azt híresztelték, hogy az idei Glastonbury fesztiválon még lehet is erre esély. Mel B és Mel C egyaránt említést tett arról friss interjúikban, hogy nem kizárt, hogy egy fellépés erejéig összeálljon a teljes banda. A korábbi totális ellenállás után, mára már úgy tűnik Victoria Beckham is hajlandó lenne felszállni a nosztalgia vonatra és félre tenni a divattervezői kalapját egy éjszakára.

Sajnos a  Glastonbury szervezője, Emily Eavis a pletykákat felröppenését követően, szinte azonnal reagált és nyilatkozatban szögezte le, hogy az ötösfogat nem szerepel a fesztivál idei fellépői között.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves