Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BÚÉKvíz!

Mennyit tudsz 2024-ről? Teszteld 10 kérdéssel, hogy fel vagy-e készülve az új évre!

2024. január 02.

2 perc olvasás

Gyulai Bence

kvíz 2024 új év
Mennyit tudsz 2024-ről? Teszteld 10 kérdéssel, hogy fel vagy-e készülve az új évre!
© Fotó: Shutterstock/d.ee_angelo

Mennyit tudsz arról, hogy mit tartogat a számunkra 2024? Próbáld ki ezt a játékot, teszteld, mennyire vagy tájékozott az új év ügyeiben!


Reméljük, jól indult számodra a 2024, és a boldog új évhez most megpróbálunk azzal hozzájárulni, hogy mutatunk egy friss és aktuális kvízjátékot, amivel tesztelheted, hogy felkészültél-e az új esztendőre!

2024 kvíze

Ne horoszkópra gondolj vagy Nostradamus jóslataira, ebben a kvízben olyan kulturális és egyéb eseményekről kérdezünk, amiket már most előre lehet tudni, amiket fixen beírtak már az illetékesek a 2024-es naptárba. Persze a covid óta jól tudjuk, hogy bármikor bekövetkezhet olyan földindulás, ami a játékban szereplő dolgok egy nagy részét borítja, de azért most tételezzük fel, hogy semmi hasonlóan nagy horderejű, világrengető esemény nem következik be 2024-ben.

Nincs szükség túl sok bevezetőre ehhez a játékhoz: a jól ismert feleletválasztós tesztkérdéseinkből teszünk fel 10 újat az alábbi kvízben. Indítsd el a játékot és sorban jönnek majd a kérdések: tippelj az egyikre és máris érkezik majd a következő feladvány. Ha mind a 10 tippedet leadtad, akkor természetesen mutatjuk a jó válaszokat, helyes megfejtéseket, és remélhetőleg máris többet fogsz tudni 2024-ről.

Indíthatod a játékot!

Persze ha kíváncsi vagy ezen kívül a 2024-es horoszkópodra, ide kattints érte! Vagy olvass 2024 legnépszerűbbnek ígérkező táskáiról vagy legjobban várt regényeiről – és azt szintén ígérhetjük, hogy rengeteg érdekes és szórakoztató kvízt találsz majd itt az ELLE.hu-n az új évben. Alább még 3 tavalyi, de idén is aktuális játékunk linkjét találod, ha még nem próbáltad ki őket, kattints, itt a ragyogó alkalom!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves