Quantcast

ANYÁK NAPJA

A 10 legjobb anyák napi film

A 10 legjobb anyák napi film

A fergetegesen vicces vígjátékoktól kezdve a szívbe markolóan érzelmes drámákon át a következő filmek garantáltan kikapcsolódást nyújtanak anyák napján!

Itt az anyák napja, ezért itt az ideje utána nézni a tökéletes anya-lánya programnak is! A vicces és megnevettető történetektől kezdve egészen a szívbe markoló és érzelmes darabokon át következzenek most a legjobb anyák napi filmek.

Anyák napja (2016)

Kézenfekvő választás lehet a Micsoda nő és a Valentin-nap rendezőjének, Garry Marshallnak az utolsó filmje, mely az édesanyákat ünnepli. A könnyed családi mozi főbb szerepeiben Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson és Jason Sudeikis (Förtelmes főnökök) látható, a tökéletes kikapcsolódás tehát garantált.

A szív bajnokai (2009)

Nemcsak biológiailag lehet szerető és támogató édesanyja az embernek – a Sandra Bullock főszereplésével készült, megtörtént eseményeken alapuló életrajzi családi film ezt tökéletesen be is bizonyítja. Zsebkendőkre biztosan szükség lesz a film nézése alatt!

Mamma Mia! (2008)

A Meryl Streep főszereplésével készült musical tele van A-listás színészekkel, akik legendás ABBA-dalokat énekelve mesélik el a film történetét. Az alapcselekmény azt boncolgatja, vajon hogyan találja meg Amanda Seyfried karaktere az igazi édesapját, akiből egyből három lehetséges jelölt is van (Pierce Brosnan, Colim Firth, Stellan Skarsgård). A fergeteges szórakozás, a tánc és a zene garantált!

Édesek és mostohák (1998)

A családi vígjáték-dráma főbb szerepeiben Susan Sarandon, Julia Roberts és Ed Harris szerepel és azt mutatja be, hogyan tud beilleszkedni egy jóval fiatalabb nevelőanya egy válás után lévő család mindennapjaiba.

Férjhez mész, mert azt mondtam (2007)

Ebben a romantikus vígjátékban a túlzottan gyámolító Daphne (Diane Keaton) hirdetésben keres férjet legkisebb lányának (Mandy Moore), akinek hirtelen több választása is lesz a férfiak terén. Vicces jelenetekből és kalamajkákból nincs hiány!

Acélmagnóliák (1989)

Ez a ’80-as évekbeli film a női kapcsolatok és barátságok kialakulását, valamint egy anya (Sally Field) és a lánya (Julia Roberts) közötti felbonthatatlan szövetséget ünnepli. A filmben szerepet játszik még Dolly Parton, Shirley MacLaine és Daryl Hannah is.

A muzsika hangja (1965)

Hollywood egyik legklasszikusabb musicaljeként és a világ egyik legsikeresebb filmjeként tartják számon a fiatal Julie Andrews főszereplésével készült családi filmet. Az 1930-as évek Ausztriájában játszódó film cselekménye szerint Maria (Julia Andrews) egy hétgyermekes, félárva családnál vállal nevelői munkát, akik a sok éneklések miatt úgy megszeretik, hogy végül a gyermekek édesanyja lesz.

Nem férek a bőrödbe (2003)

A munkamániás Tess (Jamie Lee Curtis) és a lázadó korszakát élő lánya (Lindsay Lohan) egy szerencsesüti elfogyasztása után másnap arra ébrednek, hogy testet cserélnek, amivel teljesen felborul az életük. A film a helyzetük komikáját felhasználva mutatja be, hogy két teljesen ellentétes anya-lánya személyiség között is kialakulhat bizalmas barátság és harmónia.

Apád-anyád idejöjjön! (1998)

Lindsay Lohan legelső mozifilmjében egy ikerpárt alakít, akiket születésük után elválasztottak egymástól az elvált szüleik. Az ikerpár egy véletlen folyamán találkozik egymással és megfogadják, hogy szerepet cserélve újra összehozzák a szüleiket (Natasha Richardson és Dennis Quaid).

Rossz anyák (2016)

Fergeteges poénokat ígér az utóbbi idők egyik legjobb családi vígjátéka, ami arról szól, hogy a „jó” anyáknak egyszer csak elegük lesz a mindennapi gyermeknevelésből és egyik pillanatról a másikra „rossz” anyákká változnak –ez utóbbi pedig kifejezetten menő dolog. A főszerepekben Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn látható.

Via

Ha más típusú filmet keresnél...

6 újdonság a Netflixen, amit várunk májusban

A 10 legjobb horror a Netflixen

A 10 legjobb romantikus film a Netflixen