Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZÁMMISZTIKA

Melyik napon születtél? Elárulja a legnagyobb célodat az életben

2023. október 26.

7 perc olvasás

ELLE

nap születésnap személyiség számmisztika numerológia
Melyik napon születtél? Elárulja a legnagyobb célodat az életben
© Shutterstock

Lehet, hogy nem is gondolnád, de igazán meghatározó az, hogy melyik napon születtél. Mutatjuk, hogy mit árul el a személyiségedről! 


Azok, akik jártassak a számmisztikában, már biztosan hallottak arról, hogy a születési dátumod számait összeadva kapsz egy bizonyos számot, ami különféle jellemzőket tár fel rólad. Ám az egyes számoknak egyenként is vannak bizonyos jellemzői. Az is sokat elárul rólad, hogy melyik napon születtél! 

Ezt árulja el rólad a születésnapod 

Ehhez teszthez nem kell semmiféle számítást végezned, elegendő, ha megkeresed születésnapod dátumát. Ha például február 14-én születtél, akkor a te számod a 14-es lesz. A szám amellett, hogy jellemzést ad rólad, még a legnagyobb célodat is feltárja. 

Egy 

Soha nem félsz attól, hogy elsőként próbálj ki valami újat. Erős az elszántságod és kitartásod, ez segít átvészelni a küzdelmes időszakokat és sikereket elérni. Nagyon szeretnél sikeres lenni, ez az egyik legnagyobb célod. 

Kettő

Az intuitív és elfogulatlan természeted lehetővé teszi, hogy minden helyzetet átláss, és tanácsot adj másoknak a legigazságosabb és legelőnyösebb eredmény felé. Szinte célodnak tekinted, hogy segíts másoknak. 

Három

Nagyon kreatív vagy, ez a látásmód az életed minden területére jellemző. Tele vagy ötletekkel, sosem tudsz nyugton ülni. Legfőbb célod, hogy alkoss valami maradandót. 

Négy

Te vagy a szikla, a kemény munkád és kitartásod megbízható baráttá, kollégává, szülővé és partnerré tesz. Fontosak számodra a szeretteid, éppen ezért célod, hogy biztonságos környezetben élj. 

Öt

A rugalmasság az erősséged. Nagyon jól tudsz alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, ez tesz téged egyedülállóvá. Legnagyobb célod, hogy kiemelkedj mások közül, és fényes karriert fuss be. 

Hat

Te vagy az önfeláldozás megtestesítője, és ádáz védelmezője vagy azoknak, akiket szeretsz. Nagyon tehetséges vagy abban, hogy segíts másoknak, és ezért sosem vársz semmit. Mondhatni életcélodnak tekinted ezt a feladatot. 

Hét

Rendkívül érzékeny vagy, és minden vágyad, hogy megismerd a világot. Kifejezetten spirituális vagy, ahogyan fejlődsz, úgy vágysz egyre több tudásra. 

Nyolc

Rendkívül tehetséges vagy, ha célok kitűzéséről van szó. Ambiciózus vagy, éppen ezért nehezen elégszel meg a dolgokkal. Szeretnéd sokra vinni, és elérni azt az állapotot, amikor elégedett vagy saját magáddal.

Kilenc

Elkötelezetten segítesz a nagyobb jó érdekében, és nagyon jól tudsz kommunikálni másokkal. A lelked akkor a legelégedettebb, ha adakozhatsz és szolgálsz.

Tíz

Az elméd éles, és lehetővé teszi, hogy zseniális ötleteket álmodj meg, és rendszerezd az összes részletet, majd irányíts másokat. Éppen ezért a legnagyobb vágyad, hogy olyan pozícióba kerülj, ahol felelős feladatokat kaphatsz. 

Tizenegy

Az erős intuíció az ajándékod, és segít megérteni mások kimondatlan érzéseit, gondolatait és félelmeit. Ez lehetővé teszi, hogy nagyszerű támogató legyél. 

Tizenkettő 

Gazdag a képzelőerőd, és egyedi módon képes kifejezni érzéseidet és meglátásaidat, amelyekből mások is profitálhatnak. Ez a legfőbb célod, hogy olyan dolgod csinálj, amivel alkothatsz. 

Tizenhárom 

Lelkiismeretes vagy, aki képes kreatív ötleteket kitalálni, és azokat valóságossá tenni. Az optimista, de gyakorlatias szemléletnek köszönhetően jó úton haladsz, miközben kitartóan lépkedsz a céljaid felé.

Tizennégy 

Nyitott vagy, és mindig készen állsz valami új kipróbálására, mégis elég bölcs vagy ahhoz, hogy megállj és gondolkodj, mielőtt belevágnál a dolgokba. Így válsz nagyszerű vezetővé, ami az egyik célod. 

Tizenöt

Kíváncsi ember vagy és társaság középpontjának számítasz. Sok emberrel kerülsz kapcsolatba, amit nem is bánsz. Legfőbb vágyad, hogy népszerű legyél, hiszen imádod ezt az érzést. 

Tizenhat

Különleges képességed van arra, hogy beleolvass mások érzéseibe és indítékaiba, és megosszd velük bölcsességedet. Szeretsz tanácsokat adni, céljaid közé tartozik, hogy irányt mutass másoknak. 

Tizenhét 

Annyira független vagy, mint amennyire ambiciózus, képes vagy az út minden lépését hatékonyan, koncentráltan és ügyesen végrehajtani. Mivel nagyon ambiciózus vagy, ezért a kiteljesedés a legfőbb célod.

Tizennyolc

Természetednél fogva független vagy, de akkor érzed magát a legboldogabbanak és legsikeresebbnek, ha mások szolgálatára lehetsz. 

Tizenkilenc 

Rendkívül tehetséges vagy az életben és a munkában, és nem félsz nagy kockázatot vállalni, hogy elérd azt az életet, amire vágysz.

Húsz 

Elkötelezetten törekszel arra, hogy együttműködő, harmonikus kapcsolatokat építs ki mindenféleképpen, és segíts másoknak. Mégsem az utóbbi az életcélod, mivel szeretnél tartalmas kapcsolatokat, erre vágysz a legjobban. 

Huszonegy 

Jól boldogulsz közösségben, és értékesnek találod az emberekkel való kapcsolattartást. Természetes varázsod kreatív gondolkodási és kommunikációs stílusoddal párosulva izgalmas és inspiráló személlyé tesz az életedben élők számára.

Huszonkettő 

Határozott és szorgalmas vagy, és a másokkal való együttműködési képességed hatékony csapattárssá vagy vezetővé tesz. Utóbbi az egyik nagy célod. 

Huszonhárom 

Könnyedén közelíted meg a kapcsolatokat és a helyzeteket, nagyon optimista vagy. A hozzáállásod inspiráló mások számára, amit te nagyon élvezel. 

Huszonnégy

Nagyon ügyes vagy a kiegyensúlyozott, stabil kapcsolatok fenntartásában. Hűséges vagy a szeretteidhez, és egyszerre tudsz ápoló, védelmező és ellátó lenni. Fontos cél az életedben, hogy ott legyél támaszként a számodra fontos embereknek. 

Huszonöt

Végtelen az érdeklődésed és nagy vágyad, hogy elmerülj bizonyos témákban. Éppen ezért egyik legfőbb célod az életben a tanulás és a megismerés. 

Huszonhat

Vágysz a sikerre, és akkor érzed majd magad a legsikeresebbnek, ha munkádból mások számára is hasznot hozol. Innovatív a gondolkodásod, számodra nincs lehetetlen. 

Huszonhét

Nagyon nyitott az elméd, képes különleges dolgok befogadására, és valósággal éhezel az információra. Célod, hogy olyan tudást gyűjts össze, amivel segíthetsz másoknak. 

Huszonnyolc 

Ha nagy dolgokat akarsz elérni, felismered a másokkal való együttműködés értékét. Képes vagy együttérző vezetővé válni és összehozni az embereket. Nagyon élvezed ezt a feladatot, olyan, mintha neked szánták volna. 

Huszonkilenc 

Csodálatos képességed van arra, hogy összehozd a dolgokat. Tudod, hogy minden és mindenki kapcsolódik egymáshoz. Éppen ezért nagy felelősséget érzel abban, hogy összetartsd a családod vagy a barátaid. 

Harminc 

Innovatív gondolkodó és kiváló kommunikátor vagy. Nagy tehetséged van a kreativitás felhasználásában ötleteid közvetítésére, és optimista hozzáállásod felemelő hatással van másokra.

Harmincegy 

Tele vagy ötletekkel, és szerencsére elég céltudatos vagy ahhoz, hogy ezeket meg is valósítsd. Legnagyobb álmod, hogy minden kreatív ötleted kézzel foghatóvá váljon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves