Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 13.: A Mérlegnek erőteljes déjà vu érzése lehet, a Vízöntő ma visszarepül a gyerekkorába

2024. június 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. június 13.: A Mérlegnek erőteljes déjà vu érzése lehet, a Vízöntő ma visszarepül a gyerekkorába
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint meglepő fejleményekre vagy felismerésekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Néha nehezen tudsz dönteni. Nem mindig tudod pontosan, hogy mit akarsz. Viszont ma, ha fontos döntést kell hoznod a magánéleteddel kapcsolatban, meg fogod tudni hozni! Amennyiben ez egy nagy döntés, szánj időt a gondolkodásra!

Bika

Olykor mindannyian elveszettnek érezzük magunkat, Bika. Gyakran szeretnénk hegyeket mozgatni, és minden energiánkat, lelkesedésünket felhasználva próbáljuk ezt megtenni. De néhány pillanattal később úgy érezhettük, hogy minden erőfeszítés hiábavaló volt. Ma semmit se adj fel!

Ikrek

Megvan a képességed ahhoz, hogy könnyen és gyorsan haladj a terveid megvalósításával. De ma mégiscsak akadályoztatva érezheted magad, miközben azt látod, hogy mások milyen gyorsan haladnak. Ne hasonlítsd össze magadat a többiekkel, kedves Ikrek!

Rák

Végre eljött a napod, Rák. Megvan a saját elképzelésed az életről, és szeretnéd megosztani másokkal. Távol állsz attól, hogy azt gondolod, valamiféle próféta vagy, de szükségesnek érzed, hogy beszélj a környezeteddel a nézeteidről.

Oroszlán

Ma az a furcsa érzésed lesz, hogy van valami a levegőben. Ideje megérteni és foglalkozni a családtagjaid igényeivel. Valószínűleg változások előtt álltok, és ezért érzed azt, hogy egyet hátra kell lépned és átgondolni a családi életeteket.

Szűz

Egy újabb csendes és békés nap előtt állsz, Szűz. Az élet ma kifejezetten szépnek tűnhet. Érdemes lehet meditálnod vagy relaxálnod, csak arra vigyázz, nehogy szomorú emlékeket idézz fel, amik lehúzhatnak.

Mérleg

Szeretsz olyan emberekkel kommunikálni, akiket mások különcnek tarthatnak. Egyszerűen vonzódsz hozzájuk. Valószínűleg találkozni fogsz ma egy ilyen emberrel, és nagyon erős déjà vu érzésed lehet vele kapcsolatban, Mérleg.

Skorpió

Ma teljesen szabadnak fogod érezni magad, és képes leszel tisztán látni az élet lényegét. Oszd meg szeretteiddel a csillagok ajándékát. Mondd el, mit látsz, hogyan éled meg a dolgokat, mert ezzel segíthetsz nekik abban, hogy megváltozzon a látásmódjuk.

Nyilas

Mindig is igyekeztél hagyományos módszerekkel építeni az egészségedet Nyilas, és nagyon vigyázol magadra. De ma sokkal nyitottabb leszel. Valójában nagyon sok különböző kezelési mód áll rendelkezésre. Talán érdekelni kezdhetnek az alternatív gyógymódok.

Bak

Meg kell próbálnod csak magadra gondolni. Meditálj ma kicsit az életedről, szánj időt arra, hogy békében légy önmagaddal. Az élet sokkal egyszerűbbnek fog tűnni. Ez a gondolkodásmód lehetővé teszi, hogy megold a személyes kapcsolataiddal kapcsolatos problémákat.

Vízöntő

Az asztrális energia egész nap a felszínre hozza a gyerekkori emlékeidet, Vízöntő. Ezek az emlékek elvezetnek azokhoz a házakhoz és helyekhez, ahol nevelkedtél, és ahol kialakult személyiséged.

Halak

Néha elképesztő látni, hogy kapcsolataid milyen könnyen kicsúszhatnak az irányításod alól, Halak. Ma sok feszültséggel kell megküzdened a környezetedben. Őrizd meg a hidegvéredet és próbáld megoldani a fennálló problémákat a rokonokkal! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves