Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 16.: A Mérleg jó híreket kap, a Bak szerelmi életében minden jóra fordul

2024. január 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. január 16.: A Mérleg jó híreket kap, a Bak szerelmi életében minden jóra fordul
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma túlszárnyalják magukat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma te leszel az egyetlen ember a munkahelyeden, aki képes megoldani egy bizonyos feladatot, kedves Kos. Nagyon hálásak lesznek érte a kollégáid vagy éppen a feletteseid, és még csodálókra is szert tehetsz.

Bika

Bármilyen feladatot vagy házimunkát kell elvégezned, valószínűleg sokkal gyorsabban és hatékonyabban fog menni, mint általában, Bika. Sőt, a mai napon bármihez is nyúlsz, azt siker fogja koronázni.

Ikrek

Ma nincs olyan feladat, amivel ne birkóznál meg. Úgy érzed, nincs számodra lehetetlen. Talán ezért is kellene feszegetni a határaidat, kilépni a komfortzónádból vagy olyan projektbe belevágni, amikhez máskor nem volt elég önbizalmad.

Rák

A mai napon igazán vág az eszed, és a legbonyolultabbnak tűnő feladattal is megbirkózol. A nap végén kifejezetten elégedett leszel az elért eredményeiddel. Ez meghozhatja a kedvedet ahhoz, hogy olyan dologokba is belefogj, amikbe korábban nem mertél.

Oroszlán

Sokkal gyorsabb és eredményesebb lehetsz, ha összedolgozol a kollégáiddal. Ez minden más területen is igaz lehet: sikeresebb lehetsz Oroszlán, ha összefogsz a barátokkal vagy a szerelmeddel.

Szűz

Legnagyobb meglepetésedre, mikor neki állsz annak a feladatnak, amit nem szeretsz, és emiatt régóta halogattál, sikerül rövid idő alatt elintézned. Megjöhet a kedved ahhoz, hogy a többi ilyen halogatott feladatodat is elvégezd.

Mérleg

Nagyon jó híreket kaphatsz telefonon vagy levélben. Az is előfordulhat, hogy több ajtó nyílik meg előtted, és a bőség zavara miatt nehezdre eshet kiválasztani a számodra legtökéletesebbet.

Skorpió

Egy ideje már valószínűleg foglalkoztatott az egészségi állapotod javítása. Ma végre elkezded azt a táplálkozási és edzésprogramot, amin annyit gondolkodtál mostanában. Még az is lehet, hogy csatlakozik hozzád az egyik barátnőd is!

Nyilas

A mai nap lehetőséget teremt arra, hogy tisztázz néhány olyan ügyet, ami zavart vagy feszültséget okozhatott a kapcsolataidban. Ezek a beszélgetések segítenek feloldani a múltbéli sérelmeket.

Bak

Egy igazán őszinte beszélgetést folytathatsz ma a szerelmeddel, ami végül áttörést hozhat a kapcsolatotokban. Az előrejelzések szerint, hamarosan álmaid szerelmi életét élhet. Az egyedülállókra is vár a nap folyamán egy izgalmas találkozás.

Vízöntő

Ma hozzád fordulnak a kollégák, a barátok, de talán még a rokonok is tanácsért, segítségért. Viszont most igazán működni fog az adok-kapok, mert cserébe ők is megtámogathatnak azokon a területeken, ahol szükséged van rá.

Halak

Amit ma nem osztanak meg veled az érzelmek, azt elárulják az intuícióid. Ezt a képességedet kihasználva sokkal teljesebb képet kaphatsz róluk és jobban megértheted őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves