Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 15.: A Rák felfrissíti kapcsolatát egy régi barátjával, a Mérleg ma pénzmágnesnek érzi magát

2024. február 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. február 15.: A Rák felfrissíti kapcsolatát egy régi barátjával, a Mérleg ma pénzmágnesnek érzi magát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a Bika Hold csupa kellemes élményt és lehetőséget tartogat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ez azon napok egyike, amikor erőteljes vágyat érzel, hogy kényeztesd magad. Tedd meg bátran, mert megérdemled! Ideje gondoskodni a tested és a lelked jólétéről. Holnap mindenki megjegyzi majd, mennyire kisimult vagy!

Bika

A mai nap arról szól, hogy elfogadd az élet által kínált jót. Azok, akik veled töltik a napot, elkényeztetnek, ha pedig egyedül töltöd a napot, gondoskodj arról az önszeretet jegyében, hogy nagyszerűen teljen az estéd!

Ikrek

Ez a nap lehet az, amikor el akarod engedni azokat a dolgokat, amikre már nincs szükséged, de a szentimentális oldalad lebeszélhet erről a döntésről. Nyugodtan nosztalgiázz, mert jót fog tenni a lelkednek, de ne válj meg semmitől hirtelen felindulásból, mert megbánnád.

Rák

Az élet jobb a jó barátokkal – ez a mottó, amit teljes mértékben támogathatsz. Tehát, most, hogy a Hold belépett a baráti körödbe, erősen érezni fogod a feléd áradó szeretetet, és még egy régi barátságodat is felfrissítheted.

Oroszlán

Mikor jártál utoljára múzeumban, vagy hallgattál olyan előadást, ami igazán érdekelt? A mai napon a csillagok arra biztatnak, hogy olyan ösvényre merészkedj, amin nem jársz elég gyakran, pedig valószínűleg jót tenne.

Szűz

Egy jó könyvvel összegömbölyödni a kanapén nagyszerű dolog, amikor a Hold a bikában időzik. Ez egy nagyszerű nap ahhoz, hogy végre minőségi időt tölts önmagaddal és olyan dolgokkal foglalkozz, amikre rég nem jutott időd.

Mérleg

A mai napon szinte mágnesként fogod vonzani a pénzt. Előnyös üzleteket köthetsz, rengeteg vásárlód lehet, vagy bónuszok, potyapénzek pottyanhatnak az öledbe. Ha eddig nem tetted, ma nyugodtan kérj fizetésemelést!

Skorpió

Ezt a napot a legjobb lenne olyannal tölteni, akit szeretsz, és a legjobbat hozza ki belőled. A Hold belépett a partnerség házába, és ma úgy tudod a legtöbbet kihozni a napból, ha mások társaságában töltöd az időt.

Nyilas

A Hold belépett a Bikába, a wellness szektorodba, így ez a tökéletes nap arra, hogy többet foglalkozz a testi és lelki jóléteddel. Ma nyugodtan legyél „önző”, és helyezd magadat az első helyre!

Bak

A mai nap tökéletes alkalom új dolgok kipróbálására. Ha valami szórakoztató és játékos dolgot csinálsz, az felpezsdíthet téged, és sokkal inspiráltabb, motiváltabb lehetsz, ami holnap a munkádon is meg fog látszani.

Vízöntő

Lehet, hogy a benned lévő lázadó nem szereti, ha megmondják, mit csináljon, és mivel a Hold belépett a Bikába, a tekintély szektorodba, felerősödik a makacs oldalad. Ha ügyesen kezeled ma a dolgokat, akár tiszteletet is kivívhatsz.

Halak

A Hold belépett a Bikába, a kommunikációs házadba, ami ideálissá teszi ezt a napot arra, hogy időt szakíts a gondolataid megfogalmazására. Ha leírod, mit gondolsz és érzel, fontos felfedezéseket tehetsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves