Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 9: A Kos a siker küszöbén áll, a Bika izgalmas híreket kap 

2024. április 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. április 9: A Kos a siker küszöbén áll, a Bika izgalmas híreket kap 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a sikeres kommunikáció ma előrelendítheti a csillagjegyek életét. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma sok telefonhívást kell elintézned. Ügyelj arra, hogy minden megmaradt munkát befejezz, mert hamarosan valószínűleg még elfoglaltabb leszel. Gondolj arra, hogy a siker küszöbén állsz! Sok szerencsét! 

Bika 

Ha aggódsz amiatt, hogy az utóbbi időben túl sokat költöttél, megnyugodhatsz, mert a csillagok szerint rengeteg olyan lehetőség kínálkozik, ami megnövekedett bevételt, esetleg új állást, akár új karriert hozhat. Izgalmas híreket ezekkel kapcsolatban a mai napon! 

Ikrek

A gyakorlatias, közvetlen és lényegre törő viselkedésed lenyűgözi a környezetedet. Arról vagy ismert, hogy sikeres vagy ott, ahol mások kudarcot vallottak. Folyamatos személyes és szakmai előrehaladásra és az önbizalmad feltuningolására számíthatsz! 

Rák

Titkok vesznek körül, Rák. Előfordulhat, hogy számos kollégád távozik, és elgondolkozhatsz azon, mi lehet az oka ennek. Talán ők tudnak valamit, amit te nem? Még az is előfordulhat, hogy átgondolod, maradj-e jelenlegi helyeden vagy sem!  

Oroszlán 

Egy barát telefonhívása vagy e-mailje új karrierlehetőségeket kínálhat. De alaposan meg kell fontolnod minden új lehetőség minden szempontját, mielőtt belevágnál. Nem akarod, hogy később megbánd a döntésedet, ugye? 

Szűz 

A mindenféle kommunikáció létfontosságú lehet ma számodra, Szűz. Valószínűleg a nap nagy részét telefonálással töltöd egy fontos esemény megszervezésével vagy esetleg egy félreértés tisztázásával. Ettől elég stresszes leszel a mai napon. Lehet, hogy ez azon napok egyike, amit szabályosan túl kell élned.  

Mérleg

Nagyon optimista és lelkes vagy ma, Mérleg! Vannak kreatív és megvalósítható ötleteid. Valószínűleg sikerre viszed őket, bár jelentős időt és erőfeszítést igényelhet a megvalósításuk. Nem baj, dolgozz keményen, valósítsd meg őket, aztán élvezd a sikert! 

Skorpió

Bizonyos feladatok ma sok időt vesznek igénybe, Skorpió. Sok minden múlhat rajtuk, ezért valószínűleg nagyon komolyan veszed őket. Ennek ellenére ne ijedj meg. Bízz az ösztöneidben. Tudod, mit csinálsz. Légy nagyon alapos, nézz át mindent, majd hajtsd végre a tervet, és várd meg, hogy meghozza gyümölcsét! 

Nyilas

Beszélgess őszintén az üzleti partnereddel vagy a kedveseddel. Nem csak azért, hogy jobban megismerjétek egymást, hanem azért is, hogy kiépülhessen a bizalom. Minden jel arra mutat: a ma megkezdett, megújított vagy megerősített partnerkapcsolatok valószínűleg sikeresek és nyereségesek lesznek.  

Bak

Az elmúlt időszakban a karrierrel, a magánélettel és kreatív érdeklődési köröddel zsonglőrködtél, Bak. Most könnyen összefonódhatnak a területek, mert kreatív vállalkozást indíthatsz vagy akár belevághattok a kedveseddel egy közös üzletbe. Sok sikert! 

Vízöntő  

Ha elég találékony és kreatív vagy, felhívhatod magadra a felettesek figyelmet, ez pedig rövid idő alatt előléptetést vagy fizetésemelést vonhat maga után. Kitartás, Vízöntő, hamarosan siker koronázza az erőfeszítéseidet!  

Halak

Azt fontolgatod, hogy elköltözöl vagy felújítod az otthonodat, Halak? Ha igen, akkor itt az ideje! Az ilyen típusú projektek most sikerre vannak ítélve, ezért ne hagyd, hogy a kétség az utadba álljon. Fedezz fel minden lehetőséget, mérlegeld az összes előnyt és hátrányt, aztán vágj bele a terved megvalósításába! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves