Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 2: Az Ikreket csodálják, a Bak beszélgetését kihallgatják

2024. április 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. április 2: Az Ikreket csodálják, a Bak beszélgetését kihallgatják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint legyenek óvatosak a csillagjegyek, mert saját maguknak okozhatnak kellemetlenséget. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egyre zárkózottabb lehetsz, Kos. Talán úgy érzed, hogy a problémáid most fontosabbak, és ezért nincs kedved a felszínes beszélgetésekhez. Ha elszigeteled magad, az biztos nem fogja orvosolni a helyzetet.  

Bika

Úgy beszélsz ma másokkal, mintha tele lennél életbölcsességekkel, Bika. Talán így is van, de ez nem jelenti azt, hogy arrogánsnak kellene lenned. Valószínűleg a szavaid csakugyan bölcs hangvételűek, de éretlennek, tudatlannak tarthatod az embereket. Próbáld meg ezt nem éreztetni velük. 

Ikrek

Ha egyszer elhatároztad magad, Ikrek, kétséges, hogy bárki meg tudja változtatni a véleményedet. Ez most előnyödre válik, mert az emberek a magabiztos jellemet fogják látni benned, és nemcsak felnéznek rád, de támogatni is fognak. 

Rák 

Az emberek szemében ma túlságosan keménynek és hidegnek tűnhetsz. Nem tudják, hogy valójában az érzelmeidet próbálod elrejteni, megvédeni. Ne aggódj amiatt, mit gondolnak rólad, azt tedd, amit jónak érzel.  

Oroszlán

Valószínűleg egy kicsit magányosnak, talán még elszigeteltnek is érzed magad. Meglehet, azt hiszed, senki másnak nem járnak olyan vad gondolatok a fejében, mint neked. Meglepődnél, ha megtudnád, milyen sokan éreznek úgy, mint te!  

Szűz

Ha van lehetőséged leckét adni valakinek, Szűz, nyugodtan tedd meg. Valószínűleg van valaki, akinek most hasznára lenne egy kis oktatás. Ne fukarkodj a tudásoddal. Neked és mindenki másnak is javulni fog a helyzete, ha önzetlenül terjeszted a bölcsességedet mások felé. 

Mérleg

Habozol megtenni egy lépést, és ez most nem is olyan nagy baj, Mérleg. Előbb nézd meg, hogyan alakulnak a dolgok, mielőtt jelentős dolgot tennél. Ráadásul ma akadályokba ütközöl. Bölcsen teszed, ha a biztonságosabb utat választod, mintsem túl messzire sétálsz a vékony jégen. 

Skorpió

A nap előrehaladtával egyre kényelmetlenebbül érezheted magad, Skorpió. A probléma az, hogy sokszor egyszerűen nem tudod, mit mondj, vagy ha igen, akkor nem érzed elég erősnek magadat ahhoz, hogy kimondd. Ne aggódj, ez hamarosan elmúlik és képes leszel újra nyíltan kommunikálni. 

Nyilas

Pesszimizmusba eshetsz a mai napon, kedves Nyilas. Hirtelen a pohár félig üresnek tűnik. Valójában ugyanolyan könnyen kibeszélheted magad ebből a hangulatból, mint ahogyan belebeszélted magadnak. Talán nem tűnik lehetségesnek, de bíznod kell abban: ez a kis megzuhanás szükséges ahhoz, hogy a pohár újra félig tele legyen. 

Bak

A hozzáállásod nyugodt és tárgyilagos, amikor másokkal beszélsz. Úgy mondod el a dolgokat, ahogy vannak. Nincs okod eltitkolni az igazságot, ezért szívesen közölsz információkat minden készséges hallgatóval. De légy óvatos, mert valaki olyan is kihallgathatja a beszélgetést, akire nem tartoznak a magánügyeid. 

Vízöntő

Te magad is nagyon erősnek érzed a szavaidat Vízöntő, és állandóan azon töprenghetsz, vajon a megfelelő embernek, a megfelelő időben, és a megfelelő szavakat mondod-e. A túl sok önelemzés teljesen megőrjíthet!

Halak

Ma úgy repülsz egyik dologról a másikra, mint egy levél a szélben, és nehéz hosszabb időre egy projektre vagy kérdésre fókuszálnod. Valószínűleg néhány embert ki kell zárnod mára a napodból ahhoz, hogy eltudd végezni a feladataidat, Halak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves