Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 28.: A Rák őrültséget csinál, a Mérleg belemegy egy egyéjszakás kalandba

2023. március 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. március 28.: A Rák őrültséget csinál, a Mérleg belemegy egy egyéjszakás kalandba
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint szerelemre és szexre vágynak ma a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ideje felborítani az egyensúlyt ahhoz, hogy kielégítsd az igényeidet, Kos. Annak érdekében, hogy megőrizd a békét, figyelmen kívül hagytad a vágyaidat, és inkább a párodnak akartál örömet okozni. De láthatod, nem sokat kaptál cserébe, szóval helyezd magadat az első helyre!

Bika

Ma nem alakulnak zökkenőmentesen a szívügyek, Bika. Egyre halmozódik a feszültség közted és a párod között, ám ez szerelem helyett diszharmóniát hoz létre. Valószínűleg változtatnotok kell néhány dolgon ahhoz, hogy működjön a kapcsolat.

Ikrek

A szenvedély és a szerelem utáni vágyad nagyon intenzív, kedves Ikrek. Ha egyedülálló vagy, ma senki sem tud ellenállni neked, de rendkívül fontos, hogy megbizonyosodj arról: nem adod oda magad olyannak, aki méltatlan a szerelmedre.

Rák

Mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy megégesd magad, csak azért, hogy bizonyíts valakinek: te mindent elviselsz, holott ezt fájdalom nélkül, egyszerűen is megtehetnéd. Biztos megéri a célod a sok szenvedést?

Oroszlán

Nagyon vágysz a szerelemre és a szenvedélyre. Meg is ismersz valakit, aki osztozik a kaland és a spontaneitás iránti vágyadban. Könnyen lehet, hogy ma egy igazán forró együttlétben lesz részed az illetővel.

Szűz

Ha nem mennek zökkenőmentesen a dolgok a párkapcsolatodban, ne az legyen az első dolgod, hogy magadat hibáztatod, Szűz. A szerelmeden is ugyanúgy múlik a kapcsolat sikere, és talán ideje lenne ezt tudatnod vele.

Mérleg

Hihetetlenül erős lesz ma a szexuális vágyad. Semmi másra nem tudsz addig gondolni, amíg nem találkozol a pároddal, hogy végre kiéld magad. Ha egyedülálló vagy, belemehetsz egy egyéjszakás kalandba.

Skorpió

Vigyél több tüzet és szenvedélyt a szerelmi életedbe, Skorpió. Minél merészebb vagy, annál nagyobb sikered lesz. A szinglik is legyenek merészek, mivel ma könnyedén meghódíthatják a kiszemeltjüket.

Nyilas

A közelmúlt konfliktusai némi haragot szíthatnak benned a pároddal szemben, Nyilas. Ez hatalmas erő, és kísértésbe eshetsz, hogy harcba szállj. Tedd el a fegyvereket, és hozd inkább az olajágat. Háborúzás helyett válaszd inkább a szerelmet, nem bánod meg!

Bak

Szerencsétlennek érzed magadat, ha szerelemről van szó. Szingliként ma kudarc érhet, párban élőként pedig talán társas magánnyal küzdesz. Mindez ne vegye el a kedvedet semmitől, inkább adjon erőt egy következő próbálkozáshoz.

Vízöntő

Szerelem és romantika van ma este a levegőben, úgyhogy nyugodtan engedd el magad, Vízöntő. Vedd át az irányítást a hálószobában! Nyugodtan légy merész és újító, a partnered imádni fog érte.

Halak

Ha mostanában nem kaptad meg azt a szerelmet, amire vágysz, az talán azért van, mert nem is kérted. Amennyiben ma randizni mész, akár a leendő vagy a meglévő kedveseddel, beszélj a szükségleteidről és arról, mit szeretnél a kapcsolattól ahhoz, hogy boldog légy.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves