Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 17.: A Szűzre ledobja a bombát a párja, a Skorpió véghez viszi a lehetetlent

2023. február 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. február 17.: A Szűzre ledobja a bombát a párja, a Skorpió véghez viszi a lehetetlent
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint szeretetteljes és romantikus pillanatokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valószínűleg meglehetősen érzelmes hangulatban leszel ma, Kos. Az egészen apró dolgok is nosztalgikus érzéseket ébreszthetnek benned. Talán ezért is hívod fel egy régi barátodat, vagy békülsz ki azzal, akivel korábban összevesztél.

Bika

A bolygóállások tegnap zavart okozhattak kapcsolati fronton, de ma már valószínűleg rendeződnek a dolgok. Nyugodtabb lesz a lelkiállapotod, és képes leszel a békülésre, annak ellenére, hogy valószínűleg a partnered még feszült lesz a tegnapi veszekedés után.

Ikrek

Napirenden van a szenvedély! Ha megleped a párodat egy extravagáns és romantikus gesztussal, olyannal hálája meg, amitől leesik az állad. Ma nagyon nagylelkűnek érzed magad, nemcsak a szerelemben, hanem általában, mindenki mással szemben is.

Rák

Ma késztetést érzel arra, hogy tegyél valamit, amivel lenyűgözöl másokat. Erőteljes és határozott cselekedetekre vagy képes, és el is éred a célodat. Ezenkívül a gyors gondolkodásoddal segíthetsz valakinek, aki közel áll hozzád.

Oroszlán

Mindenképpen vigyázz magadra és az egészségedre, Oroszlán. Rossz egészségi állapotra figyelmeztetnek a csillagok. Ma könnyen megfázhatsz vagy olyan gyomorbaj alakulhat ki, ami napokon át is kínozhat.

Szűz

Az egyedülálló Szüzek legyenek óvatosak, mert ma olyan udvarolhat nekik, aki nagy eséllyel csalódást okozhat. A párban élőkre romantikus este vár, és minden jól alakul addig, amíg hirtelen a szerelmük elő nem áll egy hihetetlen ötlettel, ami a vágyait tükrözi.

Mérleg

A bolygóállások azt jelzik, hogy váratlan akadályok léphetnek fel az utadon. Az elmúlt napokban zökkenőmentesen haladtál. Ma azonban olyan akadályok és zavarok lesznek, amik hatással lehetnek a termelékenységedre és a hangulatodra.

Skorpió

A belső erőd fokozódása azt az érzést keltheti benned, mintha hegyeket tudnál mozgatni. Ha sokat gondolkodtál mostanában olyan dolgokon, amiket mások lehetetlennek tartanak, akkor ez a nap arra való, hogy véghez vidd őket!

Nyilas

Ma egy közeli barátod kifejezheti az irántad való érzéseit. Lehet, nem szavakkal, sokkal inkább tettekkel teszi. Ha nincs ellenedre, akkor nagy esély van arra, hogy egy barátságból romantikus kapcsolat alakuljon ki.

Bak

Ez a mai az önvizsgálat és elveid újraértékelésének napja. Megkérdőjelezheted a sajátod vagy a párod közelmúltbeli döntéseit. Ennek ellenére nagyon támogató hozzáállást fogsz mutatni a kedvesed irányába, de természetesen jelzed neki, hogy ezt te is elvárod tőle.

Vízöntő

A mai egy vidám nap lesz, Vízöntő. Felkeresnek a barátaid vagy a rokonaid, és izgalmas programokra, netán bulizni csábíthatnak. Ne is ellenkezz, nagy szükséged van már ilyesfajta kikapcsolódásra, szóval mára ne tervezz semmit!

Halak

A bolygóállások azt tükrözik: valami nagy konfliktus közeledik feléd. Ez bizony hatással lehet a szerelmi életedre és karrieredre is. Fontos, hogy ma ne érzelmileg reagálj a párod szavaira és tetteire, hanem racionális szemszögből.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves