Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 29.: A Mérleg bevonzza azt, amire vágyik, a Skorpió összejöhet egy sokkal fiatalabb férfival

2023. december 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. december 29.: A Mérleg bevonzza azt, amire vágyik, a Skorpió összejöhet egy sokkal fiatalabb férfival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma az érzelmek vezérlik a csillagjegyeket, és nem fogják bánni. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Tökéletes nap ez a mai az ajándékba kapott pénz vagy utalvány elköltéséhez. Meg fogod találni azt, amire vágysz. Menj, és élvezd a vásárolgatást, kényeztesd magadat bátran, hiszen megérdemled!

Bika

Fontos elhatározásokat hozhatsz a jövőddel kapcsolatban. Tisztán látod az életedet, a céljaidat, és azt, min kellene változtatnod. Nálad már a mai napon új fejezet veszi kezdetét.

Ikrek

Ha ma nem vagy biztos valakinek a szándékaiban, bízd magadat az intuíciódra. Így könnyen elkerülheted, hogy átverés áldozata legyél és a hazugságot is leleplezed.

Rák

Égsz a vágytól, hogy jót tegyél másokkal. Meg is találod a módját, mivel lehetsz az emberek segítségére. Ez nagyon szép tőled, kedves Rák, de ne feledkezz meg saját magadról sem!

Oroszlán

Legnagyobb meglepetésedre megtalálhatod álmaid munkáját, de legalábbis egy olyan lehetőségre bukkansz, ahol öröm lenne jövőre kezdeni. Fogadd el, vagy pályázd meg az állást!

Szűz

Egyre többet gondolkodsz azon, hogy továbbtanulsz, és ma meg is találhatod a tökéletes lehetőséget. Talán januárban már jelentkezhetsz is! Ám ha te vagy a szakértő, még az is lehet: te fogsz másokat tanítani.

Mérleg

A vonzás törvényének mestere vagy ma, Mérleg, és sikeresen bevonzod azt, amire vágysz. A szokásosnál is szerencsésebb vagy, és könnyen megvalósulnak az kéréseid, akár elhangzanak, akár csak gondolsz rájuk.

Skorpió

Rendben van, ha igent mondasz egy kapcsolatra, ha úgy érzed, készen állsz, még akkor is, ha esetleg nagy a korkülönbség köztetek, mert sokkal fiatalabb a férfi. Ha képes vagy ezen felülemelkedni, nagyszerűen alakulhat a kapcsolatotok.

Nyilas

Ne légy makacs, Nyilas. Hajlamos lehetsz bonyolítani a dolgokat, mert ragaszkodsz egy adott tervhez vagy megoldáshoz, holott sokkal rövidebb alatt is végezhetnél. Ne szúrj ki magaddal!

Bak

Meglehet, nem vagy az a típus, aki könnyen megnyílik, és sokat beszél az érzelmeiről, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudsz együttérezni másokkal. Ezt be is bizonyítod és meg is leped a környezetedet!

Vízöntő

Az évnek ezt az időszakát elképesztően élvezed. Akár a családoddal, akár a barátaiddal töltöd a mai napod, különlegesnek érzed magad, mert rengeteg figyelmet és megértést kapsz.

Halak

Kicsit szentimentális és rendkívül érzékeny vagy ma, ha szívügyekről van szó. Nincs azzal semmi baj, ha elérzékenyülsz és megosztod másokkal az őszinte az érzéseidet, ez csak jobban összehoz titeket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves