Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 6.: Az Ikrek  megdöbbentő dolgot hall, a Bak megússza a szerencsétlenséget az utolsó pillanatban

2022. július 06.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. július 6.: Az Ikrek  megdöbbentő dolgot hall, a Bak megússza a szerencsétlenséget az utolsó pillanatban
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A mai nap tanulsága a csillagjegyeknek a szerdai horoszkóp szerint, hogy merjenek segítséget kérni, amikor szükség van rá. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

A mai egy nagyszerű nap számodra, Kos. Rá fogsz jönni, hogy gyors és éles elméd segítségével sok mindent elérhetsz. Közben megállíthatatlanul áramlanak feléd az információk. Ragadd meg, amire szükséged van, és dobd el azt, amire nincs. Minél tájékozottabb vagy, annál hatékonyabb leszel a mindennapokban!

BIKA   

Gyakran feltesszük magunknak a kérdést: „Miért én?” Mostanában talán te is többször kérdezted ezt. Az életed időnként egy hullámvasútnak tűnik, amely soha nem ér véget. Amennyiben teheted, tarts ma egy kis szünetet, és oszd meg másokkal az érzéseidet. Ha kiöntöd a szíved, sokkal jobban fogod érezni magad!

IKREK

Ma úgy zúg az agyad, mint egy méhkaptár, Ikrek. Nagyon sok információt zúdíthatnak rád a munkahelyeden és azon kívül is. Viszont valami olyat is hallhatsz, amit kifejezetten nehezedre esik feldolgozni. Egy közeli ismerősödet, akár szeretted érintheti, és elbizonytalanodhatsz azzal kapcsolatban, hogyan állj hozzá.

RÁK

Ne feltételezd automatikusan, hogy minden problémádat egyedül is meg tudod oldani. Már az, hogy megbeszéled a dolgokat másokkal, rávilágíthat valamire, amit másképp nem látnál meg. Vedd igénybe mások segítségét azokon a területeken, ahol segítségre van szükséged. Ne szégyellj segítséget kérni!

OROSZLÁN

Kelj fel korán, és kezdj mielőbb dolgozni, Oroszlán. Rengeteg érzelmi és fizikai energiád van, ami segíthet elérni azt, amit szeretnél. A planetáris energiák a te oldaladon állnak. Oszd meg másokkal a gondolataidat, mert ma könnyen előfordulhat, hogy a környezeted segíthet hozzá a vágyaidhoz.

SZŰZ

Nyugodtan mondd el a véleményedet, mert ma biztosan meghallgatnak az emberek. Még a segítségükre is lehetsz az éles látásoddal. Ugyanakkor az érzelmeidről is beszélned kellene a megfelelő emberekkel, másképp nem számíthatsz a kapcsolataid, és vágyaid előmozdítására.

MÉRLEG

Hirtelen felgyorsulnak körülötted a dolgok, és te persze vadul igyekszel kézben tartani az irányítást. Előfordulhat, ma mások segítségére lesz szükséged ahhoz, hogy utolérd magad vagy egyáltalán megoldj bizonyos dolgokat. Tényleg próbálj lépést tartani, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha lemaradsz!

SKORPIÓ

Ma nem számíthatsz segítségre, Skorpió, szóval kelj fel, és intézd egyedül a dolgokat. Azt tapasztalod, a környezeted nem túl együttérző, sőt, még  kritizálnak, de akár pletykálhatnak is rólad. Nagy lehet a kísértés, hogy konfliktusba keveredj, de inkább igyekezz  elkerülni azt!

NYILAS

Vedd fel a kapcsolatot olyanokkal, akikről egy ideje nem hallottál. Ugyanakkor, ma azt fogod tapasztalni, hogy olyan területen leszel eredményes, ahol a legkevésbé számítasz rá. Ironikus módon minél kevesebbet tervezel, annál többet fogsz elérni. Légy spontán, és ne akard irányítani az eseményeket!

BAK

Ma majdnem megeszed azt, amit főztél, Bak, márpedig az nem lenne ínyedre. A makacsságod egy kellemetlen helyzetbe sodor, és te még az utolsó pillanatban sem kérnél segítségét. Szerencsére valaki figyel rád, és őrangyalként fellépve, megment téged a kellemetlenségtől. Jó lenne, ha tanulnál az esetből!

VÍZÖNTŐ

Havi érzelmi ciklusod drámai csúcspontjához ér ma, Vízöntő. Emiatt lehetséges, hogy úgy fogsz kitörni, mint egy vulkán. Nincs ebben szégyellnivaló, hiszen jó ideje gyűltek benned az érzések. Így végre közelebb kerülhetsz másokhoz, és megszabadulsz egy csomó érzelemtől, ami eddig kínozta a lelkedet.

HALAK

Megjelenik a Florence Nightingale oldalad, Halak. Nincs azzal baj, hogy segítesz a környezetednek, viszont ügyelj arra, hogy közben ne merítsd ki az életerődet. A kulcs a következő: adj tanácsot, de ne old meg mások gondjait. Nem vagy felelős mindenki más tettéért. Kínálj fel lehetőségeket, ám a végső döntést bízd az adott személyre!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves