Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 18.: A Skorpió munkahelye megváltozhat szeptembertől, a Bak partnere meglepő lépésre szánja el magát

2022. augusztus 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 18.: A Skorpió munkahelye megváltozhat szeptembertől, a Bak partnere meglepő lépésre szánja el magát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma bármit elérhetnek a csillagjegyek, mivel rengeteg energiát kapnak a bolygóktól a megvalósításhoz. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ha fáradt vagy, Kos, akkor ma semmit se erőltess a pihenést leszámítva. Az idő nagy részében keményen dolgozol, a testednek és a lelkednek pedig szüksége van a feltöltődésre. Amennyiben nem teszel meg ennyit magadért, hamarosan súlyos következményekkel kell számolnod.

BIKA   

A mai nap erős érzéseket hozhat. Lehet, ez nem újdonság, mivel általában hajlamos vagy mélyebben átérezni a dolgokat valamint átvenni mások érzéseit. Néha nehéz lehet így a mindennapi feladatokra fókuszálni. Szükséged lenne arra, hogy lelki lomtalanítást tarts, és megszabadulj azoktól az érzésektől, amelyek nem hozzád tartoznak.

IKREK

Elönt a vágy, hogy kitűnj a tömegből, és észrevehetőbbé válj. Mindjárt időpontot is kérsz a fodrásztól, és betérsz egy ruhaüzletbe. Szeretnél egy nap alatt teljesen kicserélődni. Bölcsen teszed, ha törődsz magaddal, de a legjobb lenne, ha mindezt önmagadért tennéd, nem másokért!

RÁK

Még a mai napon vágj bele terveid megvalósításába, Rák. Amit ma megtehetsz, tényleg ne halaszd holnapra, mivel korlátlanul élvezed a csillagok támogatását. Igazán különlegeset vagy nagyot alkothatsz, ha meglovagolod a bolygók által biztosított energiákat. Átütő sikert érhetsz el!

OROSZLÁN

A bolygóenergiák köszönhetően rengeteg energiád van. Ma lazán megbirkózol a kihívásokkal vagy a feladatokkal, amelyeket saját magadnak találsz ki. Semmiképpen se ülj a babérjaidon, mert jóval többet elérhetsz annál, mint amennyire számítasz. Ugyanakkor, jó nap ez a mai ahhoz is, hogy segítséget nyújts másoknak.

SZŰZ

Nagyon aktív leszel ma! Nemcsak a munkahelyeden pipálod ki sorra a napi feladatok listáját, de még otthon is pörögsz ezerrel. Ezen a napon bármit elérhetsz, amit célul tűzöl ki magadnak. Este fáradtan, ám rendkívül elégedetten zuhansz az ágyba, és talán még arra is marad erőd, hogy szerelmeskedj a pároddal!

MÉRLEG

Fáradtnak, energiátlannak érezheted magad, ami miatt a hangulatod is meglehetősen változékony. Nagy szükséged lenne arra, hogy pár nap szabadságra menj, de legalábbis megtaláld a módját a pihenésnek. Most nem érdemes feszegetni a határaidat, mert pórul járhatsz!

SKORPIÓ

Nagyon elfoglalt leszel a mai napon, és épp egy ilyen sűrű csütörtökön talál rád egy kivételes lehetőség. A meglévő munkahelyeden felajánlhatják a külföldi munkavégzést, de az is lehet: egy teljesen másik helyről kínálnak neked egy ígéretes állást. Annyi a bökkenő, hogy valószínűleg szeptembertől kellene kezdened.

NYILAS

Állj ki a döntéseidért, Nyilas, és ne hagyd, hogy mások megingassanak benne, ugyanis ez történhet ma. Gondold át az eddigi tapasztalataidat: még ha kockázatosak is voltak, de eddig is jó döntéseket hoztál. Éppen ezért ne a mai napon add fel ezt a jó szokásodat, hogy megbízol a képességeidben.

BAK

Eredményes nap alá nézel, hiszen sokkal több feladattal a végzel a munkahelyeden, mint amennyire számítottál. Ám a nap fénypontja este jön, amikor találkozol a kedveseddel, aki meglepő lépésre szánhatja el magát. Meglehet, hogy kész megállapodni vagy családot alapítani, de legalábbis megadni neked azt, amire vágysz!

VÍZÖNTŐ

Rengeteg energiád van Vízöntő, úgyhogy ne hagyd kárba veszni ezt a napot! Fejezd be a félbemaradt ügyeidet, dolgozz keményen a munkahelyeden, rakj rendet otthon, este pedig élvezd a jól megérdemelt pihenést a szerelmed karjai között vagy szeretteid társságában, akik elkényeztetnek téged.

HALAK

Annyira kicsattanó formában vagy, hogy arra is jut időd, amire rég nem volt. Végre időt szánhatsz a kreatív, művészi tevékenységre és valami különlegeset alkothatsz. De a munkahelyeden is a szárnyaló kreativitásodnak köszönheted ma a sikeredet, amivel ráadásul a kollégáid, feletteseid csodálatát is kiváltod. Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves