Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARÁCSONYI HOROSZKÓP

Nagy karácsonyi horoszkóp: erre számíthatsz az ünnepek alatt a csillagjegyed szerint

2022. december 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karácsonyi horoszkóp
Nagy karácsonyi horoszkóp: erre számíthatsz az ünnepek alatt a csillagjegyed szerint

Kíváncsi vagy arra, hogy alakul számodra az ünnepi időszak? Romantikára, meghittségre vagy netán feszültségre számíthatsz? Keresd ki a csillagjegyedet, és tudd meg, mit jósol neked a karácsonyi horoszkóp!


Vajon az idei karácsony békességben és boldogságban telik vagy stresszben és családi vitázások közepette? Szerencsére általánosságban elmondható: a zodiákus tagjai mindent megtesznek azért, hogy az idei ünnepeik a legnagyobb békességben és meghittségben teljenek, valóra váltva az ünnepekkel kapcsolatos vágyaikat. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és már olvashatod is, mit jósol neked a nagy karácsonyi horoszkóp:

Kos

Izgalmakban nem lesz hiány az ünnepekkor! Élvezni fogod a Jupiter áldását a jegyedben, és ez azt jelenti: szerencsés fordulatokra számíthatsz. Minden úgy történik, ahogy eltervezed, valamint pont azokat az ajándékokat kapod meg, amikre vágytál!

Bika

Jól esik, hogy a családod odafigyel rád és az igényeidre, látványosan éreztetik veled, mennyire fontos vagy nekik. Rengeteg pozitív megerősítést kapsz tőlük. Ugyanakkor az ünnepek idején megismerkedhetsz valakivel, akivel nagyon hasonlóan gondolkodtok, és talán még egy ünnepi randit is beiktattok!

Ikrek

Óriási dolog történhet veled karácsonykor: a párod megkérheti a kezedet! Egyedülállóként pedig jó esély van arra, hogy ebben az időszakban kezdj új kapcsolatba. Élményekkel teli, izgalmas ünnepeid lesznek, és még arra is lehetőséged nyílik, hogy előnyös kapcsolatokat építs ki, amik a jövőd szempontjából előnyösek lehetnek.

Rák

Rengeteg bátorítást, szeretetet, és törődést kapsz a családodtól, amire most nagy szükséged van. Talán épp ennek köszönhetően jön meg az önbizalmad ahhoz, hogy megtervezd, miként fogod megvalósítani az álmaidat jövőre. Ráadásul a szerelmi életedben is rád mosolyog a szerencse!

Oroszlán

Határozott, pontos terveid vannak az ünnepekre, hogy mindenre jusson időd. Feltett szándékod minőségi időt tölteni a szeretteiddel, leedzeni azt a sok finomságot, amit megeszel, és szeretnél magadra is elegendő időt fordítani. Ez jól hangzik, de vedd számításba: nem fogsz tudni mindent percre pontosan betartani.

Szűz

Amennyiben egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy épp az ünnepekkor kezdesz új kapcsolatba. Bizony, ilyen és ehhez hasonló szerencsés fordulatokat tartogat számodra a mostani karácsony. A párban élők is tiszta vizet öntenek a pohárba, és ennek köszönhetően előrelépést érhetnek el. Szóval igazán romantikus, szenvedélyes napok várnak rád.

Mérleg

Meglehet, ez lesz életed legromantikusabb karácsonya, mert minden jel arra mutat, hogy a kedvesed megkéri a kezedet vagy kiderül: újabb taggal bővül a család, és gyermeket vársz. Ráadásul nemcsak romantikus, hanem szenvedélyes napok is várnak rád. Kész csoda lesz, ha sikerül elhagynotok az ágyat, és meg tudok jelenni a családi összejöveteleken!

Skorpió

Sikerül közelebb kerülnöd azokhoz, akikhez szeretnél, Skorpió. Igazán békés és meghitt ünnepeid lesznek. Mi több, a szerelmi életedben elszabadulnak az érzelmek, és nemcsak romantikus szeretkezésekre számíthatsz, hanem meglepő szerelmi vallomást is hallhatsz. Bármit is szeretnél, elérni az ünnepekkor: megkaphatod!

Nyilas

Amúgy sem unalmas az életed, de karácsonykor még kevésbé lesz az! Több nem várt, de izgalmas, szerencsés esemény történik veled. Ezek a történések segítenek pozitívan látni az életedet, és a jövődet. Egyesek épp ebben az időszakban világosodhatnak meg azzal kapcsolatban, mi az életfeladatuk.

Bak

Igazán azt fogod érezni: ez végre a te karácsonyod, mert csupa örömteli, kellemes dolog történik veled! Nemcsak arról van szó, hogy a szeretteid szeretettel árasztanak el, vagy azt kapod ajándékba, amire vágytál, hanem elérhető közelségbe kerülnek a legnagyobb álmaid.

Vízöntő

Nyugodt, békés ünnepekre számíthatsz, Vízöntő. Sőt, az ünnepek különlegessége az, hogy sikerül rendezned a problémás kapcsolataidat, és több emberrel is tiszta vizet öntesz a pohárba. De az is örömödre szolgál, hogy végre jut időd arra is, amire az utóbbi időben nem volt, legyen az egy jó film nézése vagy a félbehagyott könyv elolvasása.

Halak

Ez az a karácsony, amikor végre valóra válhatnak az álmaid! Megkérheti a szerelmed a kezedet, megkaphatod azt, amire mindig is vágytál, legyen az egy ajándék, lehetőség, elismerés vagy mások  szeretete. Igazán meghitten telnek a napjaid, és élvezni fogod azt, hogy végre önmagadra is jut időd!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves