Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGLEPETÉS

3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hétvégén

2024. január 20.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hétvégén
© Shutterstock

Olyan örömteli meglepetés éri ezt a 3 csillagjegyet, amire a legkevésbé számítanak.


A horoszkóp szerint a zodiákus legtöbb tagja számíthat meglepetésekre és változásokra a hétvége folyamán. De csak 3 csillagjegy lesz, akivel valami igazán kirívó dolog történik, és óriási örömöt okoz számukra. Mutatjuk a szerencséseket:

Kos

Ha teheted, töltsd a hétvégédet a barátaiddal vagy a szeretteiddel, mert nekik köszönhetően hatalmas meglepetés érhet. Egy különleges élményben lehet részetek együtt vagy olyat mondhatnak, olyan dologgal lephetnek meg, ami sokat jelent majd számodra. De fontos, hogy olyan személyekkel töltsd a napjaidat, akikkel jól érzed magad, máskülönben nem meglepetésben lesz részed, hanem lehúzásban.

Oroszlán

Mostanában különösen erősek a megérzéseid, Oroszlán. Érdemes lenne jobban odafigyelnek rájuk, mert így súghatnak neked a csillagok. Ha rájuk mered bízni magad, akkor igazán meglepő és kellemes élményekben lehet részed, sőt: a szerencse is rád mosolyoghat. Ugyanakkor a kozmikus energiák az önfejlesztésben is támogatnak, hogy magabiztosabb lehess, sőt, önmagad legjobb verziójává válj.

Halak

Nem is akármilyen meglepetés vár rád a hétvégén, Halak! Jó esély van arra, hogy anyagiakkal kapcsolatban ér szerencse. Talán sikerül eltalálnod a megfelelő számokat vagy egy csinos bónusszal lepnek meg a munkahelyeden. Most bármi megtörténhet, ezért érdemes nyitottnak lenned. Az univerzum dolgozik azon, hogy örömöt szerezzen neked, csupán annyi a dolgod: figyeled a jeleket és követed a megérzéseidet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves