Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 12-14.: Az Oroszlán élete 48 órán belül megváltozik, a Halak megálmodja a jövőt és meg is történik

2022. augusztus 12.

5 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 12-14.: Az Oroszlán élete 48 órán belül megváltozik, a Halak megálmodja a jövőt és meg is történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Megéri a hétvégén az ösztöneiket követniük a csillagjegyeknek, mert kellemes élményekben lesz részük. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Érzelmekkel teli gazdag hétvége vár rád, Kos! Lesz részed romantikában, szeretetben, kedvességben, meghittségben, és lényegében minden olyanban, amire vágysz. Viszont előfordulhat, a dolgok lassabban haladnak, mint szeretnéd, emiatt kissé türelmetlen lehetsz. De ne próbáld erőszakkal felgyorsítani a dolgokat, hanem hagyd, hogy minden magától történjen! Légy gyengéd a környezeteddel, mert sokuknak lehet szüksége a vigasztaló szavaidra.

BIKA

Valóságos Teréz Anyának érezheted magadat a napokban, de úgyis fognak tekinteni rád az emberek. Megállás nélkül segítesz, és mindenkihez lesz egy-két jó szavad. Minden problémával hozzád fordul a környezeted. Máskor ez megterhelő lenne, de most végtelen szeretettel, türelemmel odaadással viseltetsz az emberek iránt. Azért kapni fogsz te is a jóból, mert rengeteg szeretetet, és hálát kapsz majd a tetteidért.

IKREK

Álmodozó, fantáziadús hangulatban vagy a hétvégén. Ha művészként tevékenykedsz, akkor ez pozitív hatással lesz rád a munkafolyamatban. Nagyon inspirált állapotban leszel, és csodálatos dolgokat alkothatsz. A szerelmi életednek is jót fog tenni ez az atmoszféra, most valahogy sokkal inkább egymásra lesztek hangolódva a partnereddel. Szenvedélyes, ugyanakkor meghitt napokra számíthattok!

RÁK  

A napokban meglehetősen komor, és nyugtalan vagy Rák. Rossz érzésed van, de magad sem tudod, mi vagy ki miatt. Szerencsére azért nem ebben az atmoszférában telnek a napjaid, mert várnak rád izgalmas és édes pillanatok. Ráadásul ez egy különleges hétvége, ugyanis előtérbe kerülnek a múlt árnyai, és te képes leszel a megbocsátásra, a felejtésre, így visszatérhet a béke egy közeli kapcsolatodba.

OROSZLÁN

A következő napokban kövesd az ösztöneidet, nem bánod meg! Elképesztő hétvége vár rád, ha hallgatsz az intuícióidra, amelyek most tényleg egy jobb életbe vezethetnek el. Jelentős sorsfordulaton eshetsz át mostanában. Megváltozhat a szerelmi életed, a karriered, és talán még a költözés lehetősége is felmerül. Nem sok minden marad a régiben hétfőre!

SZŰZ

A csillagok arra biztatnak a hétvégével kapcsolatban: engedd el az irányítást. Merj hátradőlni, és csak figyelni a körülötted zajló eseményeket. Ne aggódj, nem érhetnek rossz dolgok! Pihenj végre, kapcsolódj ki, a többit pedig bízd a sorsra. Csak sodródj az árral! Értékes tapasztalatokban lesz így részed amellett, hogy feltöltődsz és közelebb kerülhetsz a szeretteidhez is.

MÉRLEG

Egész hétvégén szentimentális és romantikus hangulatban leszel. Meghitt pillanatokat tölthetsz a családoddal, a múltat idézve, régi fényképeket nézegetve. A szerelmeddel pedig sokkal szorosabbá válhat köztetek a kötelék, ami a forró együttléteknek is köszönhető. Engedd meg magadnak a pihenést a napokban, halassz el minden feladatot, és csak olvass, szeretkezz, beszélgess!

SKORPIÓ

Nagyon erősek az ösztöneid a hétvégén, Skorpió. Tudod, mikor mit kell tenned. Ez igazi ajándéknak bizonyul, mert elvezethet azokhoz, akikkel találkoznod kell, és olyan élményeket szerez neked, amelyekben másként nem lehetne részed. Ezért ne korlátozd magad, csak hagyd megtörténni a dolgokat! Ráadásul másokra is a szokottnál is jobban rá vagy hangolódva, akik készek megnyílni neked és kiönteni a szívüket!

NYILAS

Rettenetesen  fáradtnak érezheted magadat a napokban. A legjobb lenne, ha otthon maradnál, és pihennél vagy legalább olyan programokat válassz, amelyek pihentetőnek bizonyulnak, mint például a hűsölés a vízparton. Engedd, hogy a szeretteid gondoskodjanak rólad, és merj olyan dolgokat csinálni, amelyekhez tényleg kedved van! Az álmaid hihetetlenül furcsák és érdekesek lehetnek. Amennyiben művész vagy, még profitálhatsz is belőlük!

BAK

Hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a megérzéseidet, de ezt most nem teheted meg a hétvégén, Bak, ahhoz túl erősek lesznek! Valósággal kiabálni fognak veled, mikor, mit tegyél! Érdemes hallgatnod rájuk, mert így komoly kellemetlenségeket kerülhetsz el, ugyanakkor több örömteli élményben is lehet részed. A családoddal való kapcsolatod a napokban még szorosabbá válik, és ugyanaz elmondható a párkapcsolatodról is.

VÍZÖNTŐ

Hétvégén felerősödnek az intuícióid. Valószínűleg előre megérzed az eseményeket, azt, hogy ki hív téged, de talán még azt is, mire gondolnak körülötted az emberek. Eléggé nosztalgikus hangulatban leszel, sokat töprengsz majd a múlton, amire szívesen gondolsz vissza. A családdal, a pároddal töltött napok segítenek begyógyítani bizonyos régi sebeket, amelyek régóta kínoztak.

HALAK

Készülj fel, Halak: intenzív álmokat láthatsz a hétvégén. Egy kissé bizarr élményed is lehet, ugyanis előfordulhat, hogy a megálmodott jövő be is következik. Mindig is híres voltál  spirituális képességeidről, így talán nem ér váratlanul a dolog, és remélhetőleg kellemes élményben lesz részed! Amennyiben művész vagy, az álmaidnak köszönhetően fantasztikus dolgokat alkothatsz, amelyekből akár anyagi hasznod is származhat.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves