Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAPPY WEEKEND

3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legemlékezetesebb hétvégéje

2024. január 27.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek ez lesz élete legemlékezetesebb hétvégéje
© Shutterstock

A hónap utolsó hétvégéjét sosem felejti el ez a 3 csillagjegy.


Az Oroszlán telihold utóhatása még a hétvégén is érezhető lesz. A horoszkóp szerint erre a 3 csillagjegyre nagy meglepetések és sorsfordulatok várnak, így ez lehet életük egyik legemlékezetesebb hétvégéje.

Bika

Életed legédesebb hétvégéje elé nézel, Bika, tele mámorító élménnyel. A szerelmi vagy a családi életedben olyan változások jönnek, amikre nem számítasz, és hatalmas örömmel töltenek el. Ilyen lehet egy rokon eljegyzése vagy bejelentése, hogy újabb taggal bővül a család, de az is megeshet, hogy veled történik meg a kettő közül az egyik.

Oroszlán

Rendkívüli áldások várnak rád, Oroszlán. A karrieredben olyan változások mennek végbe, amikről álmodni sem mertél. Megkaphatod a vágyott előléptetést vagy az álommunkát. Sőt, ha művész beállítottságú vagy, akár jelentős elismerésre, népszerűségre is szert tehetsz. De talán nem is téged ér közvetlenül az öröm, hanem egy szerettedet és rettentően büszke leszel az elért sikerére.

​Nyilas

Csodálatos hétvége vár rád a családod vagy a szerelmed jelenlétében. Megvalósulhat egy régi álmod és eljuthattok együtt valahova, esetleg megvalósíthattok egy célt. Igazán kalandos, élménydús napok várnak rád. A párban élők kapcsolata váratlanul szintet is léphet. Ha pedig egyedülálló vagy, készülj egy romantikus találkozásra az igazival.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves