Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERENCSEHOROSZKÓP

3 csillagjegy, akire élete legszerencsésebb időszaka vár január második felében

2024. január 24.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire élete legszerencsésebb időszaka vár január második felében
© Shutterstock

Ennek a 3 csillagjegynek tényleg nagyszerűen indul 2024, hiszen óriási szerencse érheti őket még januárban.


A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek irigylésre méltóan alakul az év első hónapjának második fele, mivel amihez hozzáérnek, az arannyá válik a kezükben. Lássuk, kikre mosolyog rá a szerencse:

Kos

Eljött a te időd, Kos! A munkahelyeden vezetői beosztást ajánlanak neked, de legalábbis egy nagyon előnyös pozíciót, és ez azt jelenti, hogy a fizetésed is megnő. Ha van valamilyen karrierrel kapcsolatos célod, azt a következő hetekben valószínűleg kipipálod. Most nincs számodra olyan, ami elérhetetlen, megvalósíthatatlan lenne, szóval használd ki a szerencsédet. Január hátralevő részében olyan jövőt építhetsz magadnak, amire mindig is vágytál.

Skorpió

Házasságra, esetleg családalapításra vágysz? Egy közös otthona a szerelmeddel? Oszd meg vele az álmaidat, mert nyitott lesz a kéréseidre, és együtt szinte bármit elérhettek. De nem csak a szerelemben bizonyulsz szerencsésnek. Ha van valami, amire régóta vágysz és nagyon reménykedsz abban, hogy egyszer megvalósul, az előrejelzések szerint most végre valóra válhat.

Nyilas

Úgy néz ki Nyilas, hogy nagyon szerencsés leszel pénzügyek tekintetében. Felemelhetik a fizetésedet vagy akár bónuszt is kaphatsz. Sőt, egy másik helyről felajánlhatnak egy olyan munkát, ami nemcsak jól fizet, de olyat csinálhatnál, amit igazán élveznél. Érdemes lehet akár egy lottószelvényt is kitölteni, mert a következő hetekben kitart melletted a szerencse, ami sok kellemes, ugyanakkor meglepő élményt is hozhat neked.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves