Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Esküvő

Itt a válasz: így kell esküvői dátumot választani az asztrológiai segítségével

2024. június 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia esküvő dátum
Itt a válasz: így kell esküvői dátumot választani az asztrológiai segítségével
© Freepik

Az asztrológia segíthet az esküvő dátumának kiválasztásában is. 


Az esküvő dátumának kiválasztása talán az egyik legfontosabb a szervezés során. Bár azt gondolhatnád, hogy nincs jelentősége, de valójában ez nem igaz, szóval, nem is szabad félvállról venni. Na, de akkor joggal merülhet fel a kérdés, hogyan lehet megtalálni a legjobb időpontot a házasságkötésre? Akár hiszi, akár nem, de a dátum kiválasztása során jó ötlet lehet az asztrológia segítségül hívása. Máris mutatjuk, miről is van szó! 

A tökéletes dátum 

A csillagjegyed sok minden elárulhat az esküvőszervezési stílusodról, ráadásul a legjobb dátum kiválasztása felé is elvezethet. Susan Miller asztrológus ugyanis elárulta, létezik egy hack, amellyel pikk-pakk bárki megtalálhat a tökéletes napot a házasságkötéshez. 

Ha nem vagy biztos abban, hogy mikor legyen az eskövő, akkor vedd fontolóra, hogy a születésnapot itáni hat héten belül mondod majd ki a boldogító igent. Ez ugyanis egy szerencsés időszak a számodra, mivel  nap visszatér oda, ahol születtél. 

– magyarázza Miller, aki szerint mindennek azért van jelentősége, mert a nap energiája jó szerencsét eredményezhet, amely értelemszerűen akkor a legerősebb, amikor visszatér oda, ahol a születésed pillanatában volt az égen. 

A nap az életet adó erő. Ezért szerencsés, ha az esküvő napja a közelében van annak, amikor születtél. 

Kerüld a retrográd Merkúrt 

Persze mindenbből az is következik, hogy vannak időszakok, amikor viszont nem annyira szerencsés kimondani a boldogító igent. A szakértők szerint, a retrográd Merkúrt mindenképpen el kell kerülni, ugyanis ebben az időszakban ködös lehet a gondolkodás, hajlamos lehetsz rohanni és szerencsétlenséget szerencsétlenségre halmozni. Szóval, ha babonás vagy, akkor ezeket az időszakokat mindenképpen tedd tiltólistára. Nyugi, az internet világában már könnyen meg tudod nézni, mikor is lesz retrográd a Merkúr, de mi is eláruljuk: idén már kétszer volt, szóval már csak egy van vissza, ami november 26-tól december 15-ig tart majd. Jövőre pedig március 14-től április 7-ig,  július 17-től augusztus 11-ig, illetve november 9-től november 29-ig tart majd. 

Maradj nyitott 

Miller ennek ellenére hangsúlyozza, hogy nem baj, ha ezek a pontos időzítések nem működnek. Ha mondjuk a születésnapod télen van, de mindig is nyári esküvőt szerettél volna, akkor nyugodtan válassz ott időpontot. Ezek a tippek inkább csak szórakoztató kísérletként szolgálnak a dátum kiválasztásának folyamatában. Ha pedig valamennyire hiszel az asztrológiai és a számmisztika erejében, akkor ez a zodiákus hack akár még különlegesebbé is teheti a nagy napot. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves