Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Elárulta az esküvői tanácsadó

Az esküvő előtt ezzel teszi tönkre minden menyasszony a körmeit

2023. szeptember 12.

2 perc olvasás

ELLE

esküvő köröm menyasszony
 Az esküvő előtt ezzel teszi tönkre minden menyasszony a körmeit
© Shutterstock

Ezt a menyasszonyok többsége tényleg elrontja a körmeivel kapcsolatban az esküvőn.


Courtney Bradley esküvői tanácsadó elmondta a legfontosabb tippet, hogy segítsen a menyasszonyoknak, mielőtt egy apró hiba miatt azt fogják érezni, hogy a nagy napjuk katasztrófába torkollik. Kiderült, hogy sajnos sokan beleesnek egy nagy hibába, amit később a körmeik bánnak meg. 

Tökéletes körmök, aztán jön a baj

Lássuk be, hogy a menyasszonyok többségének nem mindegy, hogy milyen a körmük az esküvőjükön, és bizony nagy figyelmet fordítanak rá, hogy tökéletes legyen. Most Courtney elárulta, hogy mi a trükk azért, hogy a szép körmök meg is maradjanak a lagzi végéig, és a menyasszonyok ne őrüljenek meg a stressztől. 

A szakértő elmondta, hogy sok menyasszony beleesik abba a hibába, hogy az esküvő előtt pár nappal megcsináltatja a körmeit, ám még mindig rengeteg dolga van a dekorációval és a szervezéssel, ezért folyamatosan dolgozik a kezeivel, bontogat, árcédulákat tép le és a társai. Nos, ebből szokott általában az lenni, hogy 1-2 köröm is letöredezik. Courtney kiemelte, hogy jobb ezeket másokra hagyni vagy tényleg az utolsó pillanatiban beülni a manikűröshöz. 

Mindent bonts ki azonnal, ne az esküvő előtt

– javasolta az esküvői tanácsadó.

@the_engagement_studio If one tiktok can prevent you from having to problem solve at the last minute THIS IS THE ONE 🙌 Check EVERYTHING as you go to make sure everything is included, nothing is broken and you have the right amount Even taking things out of the packaging adds up to SO MUCH TIME if you leave it to the last minute when you have 100 other things to do #bestweddingtips #weddingadvice #weddingtips #weddingplanning #wedding #bride #weddingdecor #weddingreception ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves