Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan pénznek örülhet a hétvégén

2023. november 24.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlan pénznek örülhet a hétvégén
© Shutterstock

Néhány csillagjegy számára igazán örömteli lesz ez a néhány nap.


A Szaturnusz hatásának köszönhetően egy növekedésben és pozitív gondolatokban gazdag hétvége következik egy-egy csillagjegy életében.

Az extra energiák a pénzügyeknek is jót tehetnek, és olyan meglepetések várnak majd egyesekre, amikre álmaikban sem számítottak volna.

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szűz

Összpntosíts a képességeid és a tudásod gyakorlati alkalmazására, ez pedig abban is segíteni fog, az anyagi helyzeted stabilabb alapokra helyezd. Érdemes most megfontolnod egy esetleges munkahelyváltást, mert ez szakmai és anyagi szempontból is előnyös lehet.

Bak

Gondold át, hogy mire van igazán szükséged! A hétvégén sikeres üzletet köthetsz, és egy olyan ingóságodat tudod pénzzé tenni, amiről azt gondoltad, teljesen értéktelen. Azonban vigyázz, hogy a megszerzett összeget mire költöd: bölcsebben teszed, ha befekteted.

3-csillagjegy-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Hagyd, hogy a kreativitásod és az intuícióid vezessenek. Szeretsz játszani, most pedig Fortuna is melléd szegődik, és egy olyan pénzügyi lehetőséget vagy nyereményt sodor eléd, ami hosszú időre megoldja az anyagi problémáid – élj vele!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves