Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzügyi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek megváltozik az anyagi helyzete novemberben

2023. november 21.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik az anyagi helyzete novemberben
© Getty Images

Egy-egy csillagjegy számára sorsfordító napok következnek.


Az év utolsó hónapjai fárasztóak lehetnek, de néhány csillagjegy számára még a november is tartogathat kellemes meglepetéseket.

A Marsnak köszönhetően hatalmas energiák szabadulnak fel, de fontos szem előtt tartani, hogy ezek akár negatív irányba is fordulhatnak. Egyesek azonban kihasználhatják most a lehetőségeket.

3 csillagjegy, aki hamarosan megkönnyebbülhet

Ikrek

Ki vagy merülve, mégis úgy érzed, megéri most kitartani, és a megérzéseid nem csalnak: ha most mindent beleadsz a munkába, az egy olyan előléptetéshez vezethet, amire már régóta vágytál. Hidd el, nem voltak hiábavalóak az erőfeszítéseid! A szakmai előrelépésen kívül most elsősorban a magasabb fizetés motivál, de megnyugodhatsz: jövőre nem lesz okod panaszra.

Oroszlán

Szeretnél már túl lenni ezen az éven, talán úgy érzed, nem igazán kedvezett számodra. De ha nyitott szemmel jársz, olyan váratlan pénz érkezhet az életedbe év végén, ami a rövid, és a hosszú távú terveid is gyökeresen megváltoztatja. Ne részegítsen meg a gazdagság, fontold meg alaposan, mire használod a váratlan szerencsédet!

3-csillagjegy-elle.hu
Forrás: Getty Images

Nyilas

Egész évben féltél meghozni egy fontos döntést, ez a hónap azonban elhozza az áttörést. Ha bízol a megérzéseidben, a régóta fennálló anyagi problémáidnak is véget vethetsz  egy huszárvágással. Nem szereted a változásokat, de most eljött az ideje, hogy megválj egy olyan vagyontól, ami más formában sokkal nagyobb lendületet adhat az életednek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves