Quantcast

CAMERON BOYCE

Szexuális jelenetekre kényszerítették a Disney sztárját partnerének szülei

Szexuális jelenetekre kényszerítették a Disney sztárját partnerének szülei
© Amanda Edwards / Getty Images

Cameron Boyce azóta elhunyt, ám végre fény derült arra, amiről még életében szeretett volna beszélni, csak nem engedték. 

Döbbenetes történet látott napvilágot. A Disney sztárja, Cameron Boyce 2019-ben hunyt el egy epilepsziás roham következtében. A színészetéről és kiemelkedő jótékonysági munkájáról ismert művésznek azonban a most napvilágot látott információk szerint borzasztó dolgokon kellett keresztülmennie, amelyekben még a szülei sem segítettek neki.

Partnerének szülei kényszerítették szexuális jelenetekre

Az egyik utolsó film, amin dolgozott, a „Runt” volt, amelyet 2020-ban mutattak be. Nemrég a film rendezője, William Coakley pert indított a film támogatói, Harvey és Chrystanthi Berger ellen. Coakley azt állította, hogy Boyce, aki a Jessie című Disney-műsorban játszott szerepéről volt ismert, szerepet kapott a filmben. A bajok azonban már a közös munka kezdetekor elkezdődtek. 

Boyce szerint Bergerék megpróbálták rákényszeríteni Boyce-t, hogy a közösségi profiljain adjon irreális reklámfelületet az új produkciónak, és kifejezetten népszerűsítse kollegáját, Nicole Bergert, aki mint a neve is elárulja, a film támogatóinak gyermeke.  Cameron Boyce azonban visszautasította a követeléseket, sőt más dolgoknak is hangot adott. A színészt kifejezetten felzaklatta, hogy partnere, Nicole Berger csupán 14 éves, ám a forgatókönyv szerint erősen szexuális töltetű jeleneteket kell előadniuk, és olyan is előfordult, hogy a jelenet csókot tartalmazott. Ezt azonban a Disney sztárja hangosan bírálta, helytelennek tartotta, hogy egy 14 éves lány munka miatt csókolózzon, hiszen még gyerek. A színész így nem tette meg amit kértek, a rendező a csókjeleneteket öleléssé változtatta, az események pedig innentől felgyorsultak.

Ellene hangolták a stábot

A lány szülei rossz hírét kezdték kelteni a Disney sztárnak, minden kollegáját megpróbálták ellene hangolni. Chrystanthi Berger szembeszállt a rendezővel, hogy újraforgatást követeljen, ahol egy csók is lesz, ő hallani sem akart arról, hogy ez kimaradjon a filmből. 

„Chrystanthi Berger elmagyarázta, hogy ez a filmre vett csók Nicole életének első csókja volt. Hónapok óta készült rá, és el volt keseredve, hogy nem csókolhatja meg Cameron Boyce-ot a képernyőn" 

– olvasható a beadványban.

https://www.instagram.com/p/CVRTOcxLYBG/

A beadvány szerint mindkét Berger szülő nyomást gyakorolt ​​a producerekre, hogy készítsék el az újraforgatást, amibe beleegyeztek. A producerek a jelenet újraforgatásáig feltartották a gyártást. Cameron Boyce ideges volt a döntés miatt, de nem akarta, hogy őt hibáztassák a forgatás leállításáért. A kereset szerint Boyce-nak nem volt más választása, mint hogy eleget tegyen a követeléseknek, amelyek ellen erkölcsi és személyes okokból tiltakozott.

Azóta sem tisztázták a helyzetet

A film utómunka szakasza alatt Cameron Boyce elhunyt. A rendező elmondta, hogy halála után folyamatosan mesélt a Bergereknek Boyce filmmel kapcsolatos problémáiról. 

A kereset szerint azonban Bergerék figyelmen kívül hagyták az aggodalmakat, és továbbléptek a film terjesztésével. Coakley később ki akarta adni nyilatkozatát, miszerint a film nem az, amit elképzelt, a szülők azonban tiltakoztak. A felek tárgyalni kezdtek, de nem sikerült megegyezni. Coakley később kiadta a nyilatkozatát, ám a nyilatkozat nem tartalmazta a Bergereket vagy a kötelességszegéssel kapcsolatos vádakat. 

Via

A legfrissebb sztárhírek

Retteg Meghan Markle, hihetetlen, ki támadja

Elképesztő története van Carrie Bradshow ikonikus Carrie nyakláncának

Amber Heard nekiment Kate Mossnak vallomása miatt