Quantcast

SZERELEM

Retteg Meghan Markle, hihetetlen, ki támadja

Retteg Meghan Markle, hihetetlen, ki támadja
© Mark Cuthbert / Getty Images

Meghan Markle most őszintén aggódik, mert igazán sokat tud róla, aki most készül beszélni. 

Meghan Markle már hozzászokott, hogy sokan támadják, nem ritkán teljesen alaptalanul. Az, hogy az újságok mit írnak róla, nagy valószínűséggel már nem foglalkoztatja, szinte lehetetlen is lenne követni. Ám ami most történik, arra még ő sem volt felkészülve. 

Meghan Markle nem örül a megszólalásnak

Rengeteg pletyka és történet kering Meghan Markle személyiségéről. Sokan azt állítják, az ex-hercegnő kibírhatatlan. Sokan meséltek már, akik korábban vele dolgoztak, hogy a hercegnő elviselhetetlen, lekezelően bánik másokkal, kifejezetten rosszindulatú. A királyi család tagjai sem voltak elragadtatva Meghan Markle stílusától, nemrég pedig a családja is támadni kezdte. Rokonai szerint egyszerűen hihetetlen, mennyire nem törődik velük a hírnévtől elszállt Meghan Markle, aki a nemrég agyvérzést kapott édesapját sem kereste meg a tragikus esemény után. Most újabb ember készül róla vallani, és ettől a történettől még maga Meghan Markle is fél. 

Volt férje mindent el akar mesélni

Trevor Engelson filmproducer 2011 és 2013 között volt Meghan Markle férje. A királyi író, Tom Bower új könyve pedig a vele készült interjúkat is tartalmazza majd. A könyv állítólag tele lesz olyan történetekkel, amelyek fejfájást okoznak majd Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, ám a hírek szerint Trevor Engelson kifejezetten beszédes kedvében volt, és mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül kitálalt a múltról.

Nem meglepő, hogy mindenki lélegzet visszafojtva várja az interjúkat, sokak szerint a férfi lehet az egyetlen, aki tényleg hiteles vallomást tehet vol feleségéről. A rajongók szerint az, hogy Trevor Engelsonnal hogyan bánt korábban Meghan Markle, tisztább képet festhet majd arról, milyen a viszonya Harry herceggel, és mennyire játszott szerepet az ő akarata a királyi családból való távozásban. A hírek szerint Meghan Markle már aggódik a könyv miatt, Trevor Engelson viszont kifejezetten izgatott, hogy a világ megismerheti az ő oldalát is. 

Via

Ez történt mostanában a királyi család tagjaival

Drogbotrány a királyi családban

Meghan Markle apja súlyos állapotban kórházba került

Meghan Markle és Harry herceg érzelmes csókja tartja lázban a netezőket